Hlavní strana FACEBOOK Poháry Hořice

Sezóna 2011/2012 - 2. kolo Ligové soutěže VOŠS

2.ligové kolo - skupina „A“

NewBatalion I+H team Hořice „B“

vstoupil do ligového kolotoče až ve 2. kole a hned s nejtěžším možným soupeřem-RŠ Lodín. Nové (přiznávám, že poněkud stísněné) prostředí našim borcům nesedlo. On je to totiž trochu problém, vůbec v Hořicích sehnat solidní hrací místo. Jiné nebylo a tak se s tím „holt“ musíme poprat. Hosté se dostavili v hojném počtu a velice dobře připraveni. Jejich (oproti loňsku) pozměněná sestava (Hemek,Švorc,Krejza, Pašta) byla nad naše síly. Řekl bych, že nás doslova „přejeli“. Jen Dan Flégl podržel svůj vysoký standart-prohrál pouze jednou. Ondra Petera (který dojel na zápas po noční službě a to z OSTRAVY !!!) nějaký bodík přidal, ale je na něm velmi znát tréninkový výpadek. Můj jeden bod rozjeté soupeře zastavit nemohl a neskutečně se trápící Jirka Lieser vyšel bodově naprázno. Sečteno, podtrženo - výhra hostí a naše „průběžné“ předposlední místo (historicky poprvé i za Babincem) je smutnou realitou. NEWBATALION I+H TEAM HC „B“

vs.

RYCHLÝ ŠÍPY LODÍN : 6 - 13

Babinec team Hořice

zavítal Na rybníček do Jaroměře a soupeřem jim byly domácí Piraně „B“. Nadějný stav 1-1 nevydržel dlouho a teprve za stavu 6-1 opět zabodovala Martina Šubrtová (jediná bodová) a snížila na 6-2. Poté však „ostrými“ pálili jen domácí a „nebohá“ děvčata tak odjela s debaklem.

Z KUKSUKLAN KUKS

vs.

BABINEC TEAM HOŘICE: 17-2

To Piraně z Rybníčku „A“ svedly tuhý boj o body s Royalem Pardubice. Nástup domácích byl drtivý: 6-1 !! Stejně tvrdá byla i odpověď soupeřů: 6-7 !!! a od této chvíle začíná přetahovaná o každou „desetinu bodu…“ Výsledkem je remízový stav 9-9 a rozhodující Cricket. V něm domácí Macsali s Vaňkem po boji 2-1 na legy, získali bonusový bod za výhru „v prodloužení“.

Tradiční soupeři z „novopacka“ se utkali v hasičárně Bělá u Pecky. Bohužel pro domácí Bělský Gumy měl i tento druhý zápas podobný vývoj a skoro i výsledek, jako utkání první. Hostující DC Kumburk, i s Pavlem Pospíšilem v sestavě, rychle vedl 0-5 a po pár zaváháních si odvezl celkovou výhru 3-16.

Zápis ze zápasu Tsunami Hořice vs. Novoveský Čuňata dosud nemám a tak jen telegraficky – hosté vyhráli 6-13. Doufám, že opět nebudu muset začít uplatňovat pokuty !!!

2.ligové kolo - skupina „B“

Kára team Růžovka po venkovním vítězství v Chyjicích, přivítala doma Satany z Betléma. Po nadějném začátku a vedení 3-1 resp. 4-3 se karta začala pomalu obracet a velezkušení hosté si nakonec domů vezou „nachlup“ stejnou výhru jako v 1. kole, 7-12.

Okawango Josefov, na rozdíl od I+H teamu, svoji premiéru v novém ligovém ročníku zvládl. Ač soupeř byl také velice kvalitní – ŠK Šmoula team (v 1.kole porazili ŠK Skořenice!) - druhý tým loňského finále zápas ovládl a polevil až za rozhodnutého stavu 10-4, kdy povolil soupeřům korekci výsledku na konečných 12-7.

Souboj nováčků se konal v hospodě U Růženky v Pšánkách. Rebelové XXXL si po úvodní domácí prohře nechtěli dovolit další „výprodej“ bodů a zabrali proti Chyjickým Titánům. Tahanice o každý bod trvala do 11. zápasu. Domácí vždy o kousíček vedli, ale hosté do stavu 4-4 vždy dokázali vyrovnat. Při vedení domácích 6-5 se jim to však již nepovedlo a 3 veledůležité body dvojice Balihar – Mádle a 10. bod Bláhy přinesly Rebelům první ligové body.

Zápis ze zápasu ŠK Skořenice vs. SK Tacl Letohrad také dosud nemám, takže pouze výsledek: domácí zvítězili 12-7. Doufám, že opět nebudu muset začít uplatňovat pokuty !!!

Zápas RSK Rybná vs. Lexa team Růžovka opět nejlépe okomentuje článek jednoho z aktérů zápasu, tak Vám ho zde v plném znění přináším:

RSK Rybná - Lexa : 10-9

První zápas v nové aréně dopadl na výbornou. Naše skryté hrací místo ( na ukrytí musíme ještě zapracovat) našel náš soupeř několik málo minut před kontumací ...o))). Začali jsme skvěle vedeme 3-0 a hra nás opravdu baví poté 6-1 a soupeř nechápe, (dědek ani fanny tu zatím nejsou) To se snaží Lexa využít, snižuje na 6-4 . Další série bodů (už s dědkem) bere soupeři všechny naděje.Máme 10bodů a slavíme, ve hře pokračují další přítomní hráči . Sestava pro zápas - kpt.ivoš, milan, klapik, koller, petr, romča a dědek. Měl jsem slzičky v očích tak mě nechal koller zahrát po 1 singlu a 1čtyřhře musím střídat, tím kpt.vytvořil zcela ,,neprotekčně,, místo svý manže ...o))).Myslím si že v tomto zápase není koho vyzdvihovat- makali všichni. To nemluvím jen o šipkařích skvělé byli i naše fanynky ( roztleskávačky , mažoretky) . Na závěr zápasu přípravili vystoupení ze kterýho spadla brada nejen nám ale i soupeři ( ten požadoval odhazování svršků - marně). Potlesk hráčů i čumilů si opravdu zasloužili a užili. Jirka

NA TÉTO ADRESE MŮŽETE PŘISPÍVAT SVÝMI POSTŘEHY Z LIGOVÝCH I JINÝCH ŠIPKOVÝCH ZÁPASŮ:

ALES.SIPKY@SEZNAM.CZ

Autor: AHP