Hlavní strana FACEBOOK Poháry Hořice

Sezóna 2011/2012 - 3. kolo Ligové soutěže VOŠS

3. ligové kolo - skupina „A“

NewBatalion I+H team Hořice „B“

vstoupil do letošní sezóny příšerným způsobem. Předehrávané utkání se nám opět vymstilo. Den po turnaji Masters ve Skořenicích jsme předehrávali utkání na horké pardubické půdě a těžká ruka našich borců ze sobotních bojů byla naší zkázou na všech frontách. Domácí nastoupili nebojácně a vedení 5-1 se ukázalo býti rozhodujícím. Postupné snižování náskoku domácích až na rozdíl jediného bodu (8-7) bylo sice statečné, leč marné. Při vedení domácích 10-7 už se povedlo pouze zkorigovat na konečných 10-9. Běs a hrůza, ale do konce soutěže je daleko, tak snad …

ROYAL PARDUBICE

vs.

NEWBATALION I+H TEAM HC „B“ : 10-9

Babinec team Hořice

v hořickém derby si první body připsalo družstvo Tsunami po výhře 5-14. Jediné body děvčata prý „dělala“ na kolegyni v dresu hostí. Za povrchní info se omlouvám, ale zápis z utkání jsem nechal zamčený v automatu v hospodě, a tak nemůžu přinést přesné zprávy. Tak příště.

BABINEC TEAM HOŘICE

vs.

TSUNAMI BATALION HOŘICE : 5-14

To Piraně z Rybníčku „A“ opět svedly tuhý boj o body ,

tentokrát s DC Kumburk na terči v Nové Pace. Podle krátké zprávičky u zápisu o utkání se jednalo o „jedno z nejvyrovnanějších utkání, které jsme kdy hráli…“ Posuďte sami: 0-2, 2-2,3-3, 4-4 až 6-6 a to pokaždé vedli hosté a domácí dotahovali. Jako na houpačce. Za stavu 6-6 však bratři Patočkové společně s T. Kubištou odskočili poprvé v zápase do vedení a teprve za stavu 10-7 si mohli zhluboka oddechnout. Jsou tak společně s Novoveskými Čuňaty jediné dva 100% bodující týmy.

A jak jsem již předeslal, Čuňata opět zvítězila, když tentokrát si poradila s Bělskýma Gumama 13-6. Nástup byl impozantní, 5-0, 5-1, 8-2, 8-4 a pak již sérií tří bodů dokonáno vítězství – v pořadí již třetí ze třech kol.

Poslední zápas „naší“ skupiny se odehrál v Kuksu. Nejprve „A“ team Piraní hned v sobotu v podvečer „vyděsil“ chudáka Šárku Behrovou, že mají svůj zápas prý hrát již v sobotu od 18.30…!? Chudák malá, zmatená, objetavá začala obvolávat hráče k zápasu a vůbec jí nenapadlo, že je to nesmysl a žert. Byla docela slušně „vytočená“, tak doufám, že to pak kluci uvedli na pravou míru. A jestli je nezabila, žijí dodnes…Proti „B“ týmu Piraní (skutečný a správný soupeř) v neděli dělali body vlastně jen Pětioký a Líbal, proto z toho byla nakonec prohra 6-13.

3. ligové kolo - skupina „B“

Ve skupině „B“ máme po 3. kole pouze jeden tým s plným bodovým ziskem a tím jsou Satani z Betléma. Utkání s Rebely XXXL Pšánky není třeba nijak sáhodlouze rozebírat. Za stavu 7-0 čestný bod hostí vybojoval Pepa Bartoníček a jen díky jemu hosté neodjížděli s nulou. Na druhou stranu třeba říct, že v sestavě s Karlem Sedláčkem a spol. a Dádou Chráskou jen na „lavičce“, to se to hraje…! Sem se nebude jezdit vyhrávat…!

R.S.K. Rybná je v těsném závěsu za vedoucími Satany. Se 7 body druhý tým tabulky si tentokrát dojel pro snadnou výhru do Chyjic. Chyjičtí Titáni se nemohou „nastartovat“ a tak na začátku soutěže rozdávají milosrdně body všem svým soupeřům. (no, my máme co mluvit, že?) RSK Rybná si „zastřílela“ na jednu bránu a rozebrala domácí v poměru 2-17.

Třetí družstvo průběžné tabulky ve skupině „B“ je ze Skořenic. Po úvodním zaváhání na „Šmoulech“ již začínají ŠK Skořenice vítězit. Tentokrát jim v cestě stála Lexa team Růžovka. Jen do stavu 2-2 se mohlo mluvit o dramatu. Pak při vedení 2-7 bylo již jen otázkou, jaké bude závěrečné scóre.. Při vší úctě k domácím, samotná soupiska hostí budila tak trochu hrůzu. Proto prohra 5-14 nemusí ani tak mrzet, i když každá prohra „ser….“, pardon.

Po třetím kole se mohlo slavit v Letohradě U kapříka. A to hned dvakrát. Oba domácí týmy totiž dokázaly zvítězit. Pro SK Tacl „B“ to byla první výhra v sezóně, SK Tacl zase dokázal porazit tým „stažených hvězd“ z Josefova.

SK Tacl „B“ celkem lehce doma udolal Kára team Růžovku 15-4 a poprvé ochutnal opojnou chuť vítězství.

To SK Tacl Letohrad musel rozlousknout tvrdší oříšek – Okawango team Josefov. Hosté sice nepřijeli s celým balíčkem svých hvězd, přesto jejich skalp potěší nejednoho soupeře. Domácí se dostali do vedení 4-1, 6-4 a 7-5. Pak začala tahanice. Hosté otočili na 7-8, aby však z vítězné vlny brzo spadli a Robert Tschopa, za přispění Miloše Katzera a Pepy Dolečka, mohl vydřít pro domácí rozhodující 10. bod.

NA TÉTO ADRESE MŮŽETE PŘISPÍVAT SVÝMI POSTŘEHY Z LIGOVÝCH I JINÝCH ŠIPKOVÝCH ZÁPASŮ:

ALES.SIPKY@SEZNAM.CZ

Autor: AHP