Hlavní strana FACEBOOK Poháry Hořice

Sezóna 2011/2012 - 8. a 9. kolo Ligové soutěže VOŠS

PŘEDVÁNOČNÍ BLÁZINEC, ROZVOZY POHÁRŮ A ŠIPKOVÝCH AUTOMATŮ NA NĚKTERÉ MÍSTNÍ VÁNOČNÍ TURNAJE, UZAVÍRÁNÍ ROČNÍCH VYÚČTOVÁNÍ A MYŠLENKY NA VŠECHNO MOŽNÉ, JEN NE NA REPORTÁŽE A ČLÁNKY Z 8. A 9. LIGOVÉHO KOLA, JSOU PŘÍČINOU JEJICH NEUVEŘEJNĚNÍ. TĚŽKO TOTIŽ ZVEŘEJŇOVAT NĚCO, CO NIKDO NENAPSAL…… TAK ČÁSTEČNĚ ZJEDNÁM NÁPRAVU. BUDU SE VĚNOVAT HLAVNĚ VÁMI ZASLANÝM PŘÍSPĚVKŮM – ostatní jen telegraficky.

8.-9. ligové kolo - skupina „A“

NewBatalion I+H team Hořice „B“

si nejprve doma poradil s Piraněni „B“ 15- 4 a v 9. kole zajížděl... vlastně si zašel… na hořické nádraží k zápasu s Tsunami. Tento duel byl ještě jednostrannější záležitostí a tak jsme si odvezli (odnesli) výhru 3-16. Mimo důležité výhry, nás ještě cestou „na základnu“ k dalšímu turnaji I+H Cup, hřála (podle schopností a možností jedlíků) některé pěkně „tlačila“, domácí pečená kachna se zelím a knedlíkem z domácí kuchyně Tomáše Krementáka !!! Tak ještě jednou děkujeme a doma budeme muset také něco vymyslet…

8. KOLO NEW BATALION I+H TEAM HC „B“ vs PIRANĚ Z RYBNÍKU „B“ : 15-4

9. KOLO TSUNAMI BATALION HC vs NEW BATALION I+H TEAM HC „B“: 3-16

Babinec team Hořice

v 8. kole zajížděl do Pardubic k nováčkovi soutěže. Už i Royal Pardubice zaregistroval existenci ryze ženského týmu v naší soutěži a tak nepřekvapí vstřícné jednání a chování domácích hráčů z našemu „Babinci“. Děvčata sice prohrála dosti značným rozdílem, ale krátká SMS zpráva ze zápasu hovoří za vše, cituji: „…sice jsme udělaly jen dva bodíky, ale klobouk dolů, byli skvělí – hostitelé, každý bodík ocenili lahví lahodného moku a každá z nás dostala krásnou kytku…“ . K tomu není co dodat. V 9. kole děvčata srdnatě bojovala s DC Kumburkem Nová Paka a vybojovala relativně slušný výsledek 7-12.

8. KOLO ROYAL PARDUBICE vs BABINEC TEAM HOŘICE : 17 - 2

9. KOLO BABINEC TEAM HOŘICE vs DC KUMBURK NOVÁ PAKA : 7-12

Při pohledu na ostatní zápasy 8. nebo 9. kola skupiny „A“ neshledávám žádný překvapivý výsledek, až na dvě vyjímky. První vyjimkou by snad mohl být zápas Piraní z Rybníčku „A“ proti Tsunami Batalion teamu Hořice. Domácí dokázali podruhé v sezóně zvítězit v prodloužení , když skoro celý zápas těsně vedli: 2-0, 4-2, 6-4, 7-5, 8-6, ale pozor !! pak také 8-9 prohrávali. „Hudlik ml.“ dokázal zápas zremizovat a společně s Julou Macsalim po výhře 2-1 v Cricketu připsat ještě bonusový druhý bod.

Tím druhým (i když jen částečným překvapením) je prohra Novoveských Čuňat na Kumburku. Čuňata sice dokázala „skalpovat“ RŠ Lodín, ale trofej jim ještě ani nezaschla u pasu a tento úspěch degradují sérií proher. Krátký komentář přidal kapitán domácích Pavel Patočka: „Měsíc a půl bez výhry , tak s tím už se muselo něco udělat,domácí si po dlouhém bodovém půstu konečně připsali výhru. Očekávaný tuhý souboj s čuńaty se proměnil v jízdu domácích borců a stav 3:2 byl posledním vyrovnaným. 4:2 ... ..... .... 9:2 , 9:4 a 10:4 . Super výkon domácích a bodové dráma až do konce jako loni…“

8.-9. ligové kolo - skupina „B“

To ve skupině „B“ se k překvapením mohlo několik zápasů blížit. Šmoula team dokázal dlouho trápit Tacl team „B“, který si nakonec odvezl veledůležitou výhru 9-10. SK Tacl dokázal doma udolat Satany z Betléma 11-8. Satani už asi netrpělivě očekávají přestupní termín a následně jarní část soutěže, protože bez avizované posily (zatím nesmím a nechci konkretizovat) se zatím potácejí na hraně postupu a neúspěchu. ŠK Skořenice udolaly Rebely XXXL 10-9.

V 9. kole RSK Rybná vyzval ŠK Skořenice k souboji o čelo tabulky a souboj dopadl lépe pro domácí, zde přináším tradiční komentář z pera Ivoše Pavla a Jirky Sehnala:

Čau Aleši, Jako obvykle posílám zápis a pár slov od Jirky. Jinak přeji krásné svátky vánoční a šťastný nový rok,zdar Ivoš.

RSK Rybná vs. ŠK Skořenice 11-8

Dnes po obědě se sjela v aréně U drobka 2 asi nejpočetnější družstva. Na sále se pohybovalo kolem 20ti hráčů v dresech. Ze Skořenic jich bylo jako hujerů ze slavného filmu a poznámka že kdyby byla na sále urna mohli tu i odvolit byla celkem trefná Je 13hod. a začíná přímý souboj o 1ní místo. K naší radosti patří i to že by si p. Pour tipováním mnoho nevydělal a my na námi již několik kol obsazené místo nehodláme alespoň ,,zatím,, nikoho pustit. Jako tradičně jdeme do počátečního tlaku a ujímáme se vedení 5-0, 8-1, a následně slastně vítězných 10-2, náš vítězný bod udělal kapitán Ivoš Je potřeba přiznat že štěstí neslo drez RSK Rybná a potřebovali jsme jeho přízeň celé odpoledne.Bylo k vidění zavírání va 4tém kole ale běžně i kola 9tá a též středy si přišly na své. Dokonce byl k vidění leg kdy hráč po 15tém kole neměl pod 50bodů, i tak vypadal boj o vedoucí pozici. Přesto panovala nálada jak o vánočním turnaji hraném o lízátka bylo to prostě fajnový odpoledne s velkým ,,F,,. Příjemný pocit který si užijeme přes svátky i silvestra a to že si budeme lebedit v čele tabulky nám už opravdu nikdo neupře vítězit nás prostě stále baví. Všem rybeňákům i našim kamarádům ty nejkrásnější svátky vánoční a doufám že po novým roce budu moct napsat ještě pár článků o tom jak ste šikovný a jak vás - nás baví bejt spolu a vyhrávat. Tak koukejte trénovat trénovat, trénovat

Pro RSKDARTSTEAM.7x.cz Jirka

Kára team si doma poradil se Šmouly 12-7, Satani tentokrát zabrali a Lexa team porazili taktéž 12-7. Rebelové XXL Pšánky prožívají těžké období s těžkými soupeři a výsledkem je další prohra, tentokrát s týmem Okawanga Josefov v poměru 5-14. V bitvě „O LETOHRAD“ si lépe vedl domácí Tacl team „B“, který v souboji s také „domácím“ ŠK Tacl dokázal zvítězit 11-8.

Váš Ája

NA TÉTO ADRESE MŮŽETE PŘISPÍVAT SVÝMI POSTŘEHY Z LIGOVÝCH I JINÝCH ŠIPKOVÝCH ZÁPASŮ:

ALES.SIPKY@SEZNAM.CZ

Autor: AHP