Hlavní strana FACEBOOK Poháry Hořice

Korekce a reakce

Korekce článku ze 4. kola Ligové soutěže družstev VOŠS a reakce na něj...

Korekce I.liga

Opravy a omluvy se týkají hlavně souhrnu z 1.-3. kola a to konkrétně I. ligy. Několikrát zde zmiňuji vlažný vstup do nové sezony od týmu Okawanga a MYLNĚ ho nazývám finalistou loňského turnaje. TÍMTO BYCH SE CHTĚL HLAVNĚ OMLUVIT HRÁČŮM ŠK SKOŘENICE, KTEŘÍ TÍMTO FINALISTOU SKUTEČNĚ BYLI. Okawango sice neskončilo nejhůře (konečné 4. místo v nabité konkurenci je určitě úspěchem), ale finalistou byli skutečně hráči ŠK SKOŘENICE. Přijměte prosím moji omluvu, …takováto chyba se stává maximálně jednou za … - čas.

Reakce II.liga

Reakce na část článku týkající se II. ligy, konkrétně zápasu Kuks – Babinec (ODSTAVEC TÝKAJÍCÍ SE TOHOTO UTKÁNÍ BYL JIŽ NA PŘÍKAZ VEDENÍ SOUTĚŽE NA NAŠICH STRÁNKÁCH SMAZÁN) , na sebe nenechala dlouho čekat a to je jen dobře. Když už nic jiného, tak Vám přináším názory „poškozené“ strany v plném znění a bez úprav, tak jak jsem je obdržel. Zde Vám je předkládám:

„ahoj,chtěla bych reagovat na tvůj článek ohledně ligového zápasu 4.kola. Vůbec se nám nelíbí, že bez jakéhokoliv nezjištěných důvodů, kde jedna strana si stěžuje na zimu. Teplota na hracím místě byla 18°C, což je teplota při, které se normálně hraje. Ve vedlejší místnosti byla teplota 25°C, takže nebyl problém si přesednout. My jsme hráli také kolikrát za ještě větší zimy (např. v Chyjicích, Lodíně apod.), také jsme si nestěžovali i když jsme prohráli. Dost nás mrzí, že se to řeší tímto způsobem. Pokud měla kapitánka "Babince" problém, tak ho měla řešit hned na místě a ne až po zápase a jinde. Tak bychom byli rádi aby se vše uvedlo napravou míru.

S pozdravem celý team Z Kuksu klan“

Hned zpočátku bych rád konstatoval, že nic neřeším, jen jsem s určitou nadsázkou reagoval na připomínky děvčat z Babince. Uznávám , že jsem to možná nemusel „tak rozmazávat“. PROTO BYCH SE ZDE CHTĚL VELMI OMLUVIT CELÉMU TÝMU Z KUKSUKLAN KUKS ZA ZVEŘEJNĚNÝ ODSTAVEC. ROZHODNĚ JSEM NECHTĚL NĚKOHO URÁŽET. A TO NIKDY. PO INTERVENCI ZE STRANY VEDENÍ JSEM POCHOPIL, ŽE JSEM VŠE PŘEHNAL A JEŠTĚ JEDNOU SE VEŘEJNĚ OMLOUVÁM. S názory, v mých článcích vyslovených, samozřejmě můžete i nemusíte souhlasit, nikomu je přece nevnucuji. Dá se očekávat, že se pokaždé netrefím každému „do nálad“. Sám sebe pokaždé přesvědčuji, že se nesmím pouštět do nějakých spekulací a presentování vlastních názorů. Ale nepomáhalo to. Pokaždé jsem lezl „s vlastní kůží“ na trh. Už se zaplaťpánbůh víckrát nic hrozného nestane. „Doporučení“ o zákazu neumné presentace vlastních názorů přijímám a chápu. A tak doufám , že těch, co moje „plkání“ v minulosti nepobrali, je co nejméně. Věřte, že jsem to nedělal proto, abych někoho cíleně „nasíral“, bohužel se mi občas podaří „píchnout do bolavého“, tak mě berte s rezervou.

Díky za pochopení a zase možná někdy „načtenou…“ Váš A.H.P. A JEŠTĚ JEDNOU SE OMLOUVÁM.

NA TÉTO ADRESE MŮŽETE PŘISPÍVAT SVÝMI POSTŘEHY Z LIGOVÝCH I JINÝCH ŠIPKOVÝCH ZÁPASŮ:

ALES.SIPKY@SEZNAM.CZ

Autor: AHP