Hlavní strana FACEBOOK Poháry Hořice

Sezóna 2015/2016 - 2. kolo Ligové soutěže družstev VOŠS

Druhé kolo Ligové soutěže družstev je za námi a před Vámi nový článek. Tentokrát doplněný o komentáře hráčů a kapitánů. Za to jim velmi děkuji. Potěšily nejenom mě, ale určitě udělají radost každému čtenáři…

Článek píši s týdenním zpožděním. Je tomu z důvodu odložení dvou zápasů. Na Růžovce se konal tradiční turnaji v mariáši a tak nemohlo být derby odehráno. O týden později se tak obě družstva sešla ve svém hostinci u terče. Kára vyhrála prvních 6 zápasů. Sedmý zápas pro Lexu vyhrál Vojta Erban. Konečný výsledek zápasu je 7 – 12 pro Káru. Z podobného důvodu nebylo možné odehrát zápas ani v Bělé… Rebelové tak dorazili o týden později a do Suché se vracejí s výhrou 11 – 8.

Průběh zápasu na Bohdašíně Vám přiblíží Lukáš Unger:

Hosté z Kuksu nepřijeli do Satanského pekla zrovna v nejsilnější sestavě. Hlavním důvodem prý bylo to (alespoň to tvrdil hostující Lukáš Brejla alias Špíček), že by se jim výrazně zvýšila spotřeba auta. Domácí Satánci vlétli do zápasu jako hurikán Katrin do Ameriky. Prvních šest zápasů vyhráli Satani bez ztráty legu. Stav 6:0. První leg si hosté připsali až v zápase sedmém, kdy Leoš Kubeček porazil Ovčáka 2:1 a po prvním legu pro hosty přišel i první bod, který připsal výborně hrající Lukáš "Špíček" Brejla po výhře 2:0 nad domácím kapitánem Mildou Vítkem. Stav 7:1. Osmý bod pro domácí připsal Dáda Chráska st. po výhře 2:0 nad Jirkou Josefem a zavánělo to velmi vysokou výhrou. To by ale nesměl mít Kuks ve svém týmu Lukáše Brejlu. Hned dalším zápasem získal další bod, když po bitvě porazil Lukáše Ungera 2:0. Devátý bod pro domácí připsal Leoš Kubeček a hned po něm desátý a vítezný bod Dáda Chráskůůůů. Domací do konce zápasu povolili hostům ještě 3x skórovat a tak byl konečný výsledek 14:5. Bez ztráty bodů byl v tomto zápase výborně hrající Leoš Kubeček, který připsal 4 vítězství v singl a jeden v doubl zápasu. Také se zde urodilo jedno 5 kolo, které si připsal Lukáš Unger (14 šipka) ☺ 5. kolo mohl připsat i Dáda Chráska st., ale bohužel mu odešel double (na doublu byl po 13 šipce) - nakonec zavíral v kole 7. Padalo i hodně náhozů přes 140 a také binga se nám urodili.

To je ze zápasu z pekelného hnízda vše.

Druhý tým z Červeného Kostelce měl ve druhém kole volno.

Reportáž ze zápasu přišla také od Zdeňka Vaisara:

Utkání začalo pro Okawango velmi dobře a dostali jsme se do vedení 5-2 ,když oba dva body pro Piraně udělal výborně hrající Jirka Lieser. Pak už jsme si drželi náskok dvou bodů a to nám vydrželo až do samého konce. Bojovnost ze strany soupeře byla velká, ale měli smůlu na doublech, což Okawango hned využilo. Z mužstva Okawanga bych chtěl vyzvednout Davida Holuba, který měl svůj den a nedal šanci nikomu jen daroval bod Lieserovi. Z hostů zahrál výborně Jirka Lieser, který udělal plný počet bodů, Jinak děkuji soupeřům, že nám vyhověli odehrát zápas v jiném termínu, díky moc!!! Děkuji za výkon Okawangu a zároveň Piraňum B pevnou ruku v dalších zápasech.

S pozdravem Vaisar

Krátký Komentář od kapitána Piraní:

Ahoj, Piraně vs. Letohrad 16 – 3, na legy 35 – 9. Bohužel jsem prohrál dva body, ale i hráč jako Pepík Klika prohrál bod. Opět se ukázala síla Piraní a týmová hra.

Zlobři ze Zachrašťan vyrazili do Lodína. Hned první zápas vyhrál kapitán Petr Řeháček. Porazil Františka Beránka. Další bod udělal až v desátém zápasu František Hejčl. Znovu prohrál bod Beránek. Poslední třetí bod pak ve dvanáctém zápasu udělal Vála, když porazil kapitána Jardu Svobodu.

Zápas mezi Babincem a Zase vedle! byl předehraný. Pro Babinec skončil prohrou 4 – 15. Renata Vychytilová přispěla dvěma body. Lenka Malendová jedním. Jedním také dvojice Ďuricová Nosková.

Nikde team Hořice bojoval s Bydžovskými Lvi statečně. Posuďte sami. Legy 24 – 25. V šestnáctém zápasu skóre 7 – 9. Před Cricketem bylo skóre 8 – 10. Cricket vyhrála dvojice Pokorný Pavlík. Konečný výsledek tak 9 – 10, bohužel však bez bodu pro Nikde team.

Autor: Jan Šubr ml.