Hlavní strana FACEBOOK Poháry Hořice

Sezóna 2015/2016 - 3. kolo Ligové soutěže družstev VOŠS

Po odehraném čtvrtém kole pojďme vzpomenout na zajímavosti kola třetího. Derby v Červeném Kostelci a zápas mezi „Rebely“ a „Zase Vedle!“ nám přiblížili sami účastníci. Pro jejich obsáhlost jsem je zveřejnil jako samostatné články. Autorům velice děkuji za čas, který s články strávili.

Červenokostelecké derby třetího kola

Rebelové XXXL Suchá - Zase Vedle!

Na Kuks vyrazili z Jaroměře v neděli Piraně. Hned v prvním zápasu porazil Lukáš Brejla kapitána Julu Macsaliho. Potom také Michal Doležala. Ani Pepa Klika nebyl ušetřen porážky. Konečné skóre 3-16. Okawango to tentokrát mělo také blízko. Kousek přes Jaroměř na Růžovku. Zápas byl poměrně vyrovnaný. Desátý rozhodující bod udělal za stavu 6-10 pro domácí Aleš Kotlár. Sedm bod prak ještě přidal Kamil Richter. Konečný stav 7-12. Lexa si udělala výlet do Letohradu. A byl to „mač“! Havelka, Faltus, Seifer a Šlechtová bojovali se supi jako lvi. Celý zápas rozdíl maximálně 2 body. Nakonec rohodl až Cricket. Výsledek tedy 9-10. Supi ve složení Kacálek, Oškera, Suchomel, Vyšín a střídající Doleček, Katzer, Tschöpa, tak získávají alespoň jeden bod do celkového pořadí.

To by bylo ke skupině B a přejdeme ke skupině A.

Rychlé šípy zase létaly rychle a přesně. Babinec tak bohužel uhrál pouze dva body, když Renata Vychytilová porazila nejdříve Jardu Svobodu a pak Jirku Krejzu. „Holky“ si ale z prohry nic nedělají, užili si super srandovní odpoledne a už se těší na další zápas. Další vyrovnaný zápas odehrál Lion Nový Bydžov a Bělské Gumy. Konečné skóre 10-9 pro Nový Bydžov. Bohužel však pro gumy bylo rozhodnuto dřív než v Cricketu. Lion tak odváží 3 body a nenechává v Bělé ani jeden. Zbylé dva zápasy bohužel komentovat nemohu…

Autor: Jan Šubr ml.