Hlavní strana FACEBOOK Poháry Hořice

Sezóna 2015/2016 - 4. kolo Ligové soutěže družstev VOŠS

Před volným víkendem si připomeneme zajímavé momenty čtvrtého kola…

Skupina B

Piraně z Rybníčku B vyjížděli k zápasu do Červeného Kostelce na „Šipkové Bratry“. Ti byli notně rozehraní ze zápasu se Satany a tak se dal čekat zajímavý zápas. A také že byl. Rozhodoval až cricket. Dart´s Brother si připisují dva body a Piraně z Rybníčku B jeden. Cricket vyhráli Chráska ml. a Semerák proti dvojici Lieser, Felbr.

Další zápas se skórem 10-9 se odehrál mezi Piraněmi a Satany. Bohužel pro Satany bylo rozhodnuto už před cricketem. Desátý bod udělal David Kvapil, když porazil v šestnáctém zápasu Mildu Vítka.

A zase 10-9. Okawango a Letohradští Supi. Letohrad si z Jaroměře odváží jeden bod a nechává Okawangu dva.

Poslední zápas ve skupině B už tak vyrovnaný nebyl. Kuks vyrazil na Růžovku a byla z toho první výhra v této sezóně. Sestava Hušek, Pětioký, Mertlík a Brejla vyhrávají 16 bodů. Havelka, Faltus, Luňák, Chmelíková a střídají Richter 3. Jeden Havelka, Chmelíková, Faltus.

Skupina A

Rychlé šípy Lodín vyhráli jako v minulém se skórem 17-2. Aleš Myška Dana Zárubu 2-0. Stejně tak Aleš Pour Otu Šprince. Od čtvrtého zápasu už vyhrával jen Lodín.

Bělské Gumy porazili nováčka v soutěži Zlobry se Zachrašťan 13-6. Zlobři nic nevzdali, a i když už bylo rozhodnuto, připsali ještě 2 body.

Novobydžovské derby dopadlo lépe pro Lvi. Porazili kluky a Martinu z Bacandy 14-5.

Do Lukavce za Babincem přijeli Rebelové ze Suché. Sestava Krátký, Haňáček, Baše a Valenta nastoupili proti Vychytilové, Malendové, Noskové a Šurbrtové. První zápas - Vychytilová výhravá. Druhý zápas - Malendová vyhrává. Další bod pak připisuje Renata. Martina Šubrtová poráží Ondřeje Krátkého. Pak zase Renata. Martina Nosková poráží Aleše Valentu. Konečný výsledek 13-6 pro Rebely.