Hlavní strana FACEBOOK Poháry Hořice

Zakončení VOŠS, KD Koruna Hořice, 18. - 20.6.2010

JUBILEJNÍ 10.ROČNÍK FINÁLOVÝCH TURNAJŮ I+H CUP SE USKUTEČNIL V RÁMCI ZAKONČENÍ VOŠS V KD KORUNA VE DNECH 18. – 20.6.2010. LETOŠNÍHO ROČNÍKU SE V HLAVNÍM TURNAJI ZÚČASTNILO 98 MUŽŮ A 29 ŽEN, V SOUTĚŽI DRUŽSTEV VŠECH PRVNÍCH 8 TÝMŮ PODLE KONEČNÉ TABULKY, SOUTĚŽE DVOJIC 26 PÁRŮ A V SOUTĚŽÍCH TOP 32 RESP. TOP 16 SE DOSTAVILI VŠICHNI NOMINOVANÍ !!! VÍTĚZOVÉ A VÍTĚZKY JEDNOTLIVÝCH TURNAJŮ JSOU ZVEŘEJNĚNY NA JINÉM MÍSTĚ.

LETOŠNÍ ROČNÍK PROBĚHL BEZ JAKÝCHKOLI VÁŽNĚJŠÍCH PROBLÉMŮ, DOUFEJME TEDY, ŽE KE SPOKOJENOSTI VŠECH ZÚČASTNĚNÝCH. POUZE NAD NÁZOREM JEDNÉ HRÁČKY JSEM SE MUSEL HLUBOCE ZAMYSLET A POZDĚJI I ZASMÁT. NEJDŘÍVE JSEM SE SNAŽIL PŘIJÍT NA TO, JAKÝM ZPŮSOBEM BY BYLO MOŽNÉ TURNAJE URYCHLIT - DLE NÁZORU HRÁČKY NA NEZVLÁDNUTÍ ORGANIZACE TURNAJE, CITUJI: „NIC PROTI ORGANIZACI TURNAJE OD VOŠS, ALE TURNAJE ROZTAŽENÉ DO TŘÍ DNŮ JSOU DLE MÉHO NÁZORU ORGANIZAČNĚ NEZVLÁDNUTÉ. TO UŠO BY TAKOVÝ TURNAJ ZVLÁDLO UDĚLAT ZA JEDINÝ DEN…!!!“ NEVÍM TEDY, JESTLI MÁTE ZÁJEM HRÁT SVÁ UTKÁNÍ NA NĚKOLIKA TERČÍCH NAJEDNOU (VČETNĚ FINÁLE DRUŽSTEV) A PŘIBLÍŽIT SE TAK TURNAJŮM V RYCHLOPARTIÍCH ŠACHU, NEBO ZDA BUDE LEPŠÍ PONECHAT STÁVAJÍCÍ MODEL SE TŘEMI HRACÍMY DNY.

JAK VŠICHNI PŘÍTOMNÍ URČITĚ ZAREGISTROVALI, LETOŠNÍ 10. JUBILEJNÍ ROČNÍK SE STAL VÝZNAMNÝM HLAVNĚ PRO STARŠÍHO Z BRATRŮ POSPÍŠILOVÝCH - PAVLA. KONEČNĚ TOTIŽ DOKÁZAL PO MNOHA (ASI 5-TI) FINÁLOVÝCH PORÁŽKÁCH PROTRHNOUT SMŮLU A ZVÍTĚZIT JAK VE FINÁLOVÉM TURNAJI MUŽŮ, TAK I V TURNAJI O MISTRA VOŠS!!! K TOMUTO ÚSPĚCHU MU SAMOZŘEJMĚ GRATULUJEME!

RÁD BYCH TAKÉ NA TOMTO MÍSTĚ OPRAVIL PONĚKUD UNÁHLENÉ OCENĚNÍ PAVLA POSPÍŠILA JAKO JEDINÉHO HRÁČE, KTERÝ ABSOLVOVAL VŠECH 10. ROČNÍKŮ FINÁLOVÝCH TURNAJŮ. JEHO BRATR MARTIN POSPÍŠIL SE JAKO HRÁČ TĚCHTO TURNAJŮ ZÚČASTNIL TAKÉ, TAKŽE SE MU TOUTO CESTOU OMLOUVÁME A BUDIŽ MU ÚTĚCHOU ÚSPĚŠNÉ TAŽENÍ JEHO NOVÉHO MATĚŘSKÉHO TÝMU I+H, SE KTERÝM ABSOLVOVAL DRUHOU POLOVINU SEZÓNY A TAKÉ FINÁLOVÝ TURNAJ JAKO AKTIVNÍ A PLATNÝ HRÁČ!

TAKÉ ZVEŘEJŇUJEME DVA PŘÍSPĚVKY DOŠLÉ NA REDAKČNÍ STRÁNKY. PRVNÍ JE OD RUDY CHMELÍKA A MYSLÍM, ŽE NEPOTŘEBUJE NEJMENŠÍHO KOMENTÁŘE. SNAD JEN PŘÁNÍ, ABY SE MOHL RUDA JAKÝCHKOLI URNAJŮ ÚČASTNIT, NE CO NEJDÉLE, ALE VLASNĚ POŘÁD!

„Zdravím Všechny šipkaře a šipkařky. Málo kdy reaguji nebo píšu příspěvek.Chtěl bych touto cestou poděkovat celé partě VOŠS za pěkné zakončení sezony 2009/10 i když to bylo dlouhé a náročné,ale s tím se počítá.Pospa nám ukázal jak se to má hrát GRATULUJI já jak nemá. Jak většina ví již přes rok bojuji s nemocemi dost závažnými a proto bych rád poděkoval Všem hráčům a hráčkám,že mě celý rok brali jako normálně zdravého, to člověku hodně pomůže, když ví,že kolektiv dobrejch lidí léčí.Sice nejsem vyléčen to už nebudu nikdy,ale zatím se to zastavilo.I když bylo období kdy nemoc vypukla tak mě pár lidí zradilo,ale naštěstí je na světě daleko víc lidí, kteří mě podrželi.Hlavně rodina,vnouček a také dobrá parta šipkařů a šipkařek od VOŠS.Všem děkuji i klukům od Černého Koně, kteří mě adoptovali. Doufám,že se ještě nějakou chvíli budeme vídat.S díky R.Chmelík“

DRUHÝ PŘÍSPĚVEK JE VLASNĚ ŽÁDOSTÍ O VRÁCENÍ „NALEZENÝCH“ VZÁCNÝCH ŠIPEK DANA ZÁRUBY. ANI TENTO ČLÁNEK VLASNĚ NEPOTŘEBUJE KOMENTÁŘ, I KDYŽ BY SE O URČITÝCH VĚCECH DALO POLEMIZOVAT, S NĚKTERÝMY BY SE DALO I NESOUHLASIT, ALE TO JE TAK VŠECHNO, CO BYCHOM S TÍM MOHLI UDĚLAT. PROTO SE PŘIPOJÍM K ŽÁDOSTI O VRÁCENÍ ŠIPEK MAJITELI. POKUD TEDY NĚKDO TYTO ŠIPKY „NAŠEL“ MŮŽE JE ANONYMNĚ ZASLAT NA ADRESU SVAZU VOŠS, PALACKÉHO NÁM. 136, HOŘICE 508 01. PŘEDEM ZA DANA DĚKUJI A DALŠÍ INCIDENT TOHOTO DRUHU OČEKÁVÁM AŽ V ROCE 2018….

„Ahoj Aleši,chtěl bych vás tímto požádat o umístění tohoto mého článku na vaše stránky VOŠS I+H Hořice. Jde o to že při finálovém turnaji v KD Koruna v Hořicích v sobotu ve večerních hodinách někdy po 21hod.,kdy probíhal a vrcholil turnaj Triplemixu jsem po vypjaté situaci a nezdaru odhodil své šipky ze sálu na balkon v domění ,že si pro ně během pár okamžiků dojdu až se uklidním.Jaké však bylo mé zklamání,když sem tam asi po 5 min. došel a nikde je ani náhodou nenašel. Chtěl sem se všem přítomným za toto mé extempóre,které se u mě stává jen vyjíměčně a to jen tak jednou za 8 let omluvit a případnému nélezci vzkazat , že jsem samožřejmě ochoten se patřičně vyrovnat a revanžovat. A to hlavně proto , že se jednalo o dost vzácné šipky Aztec 20g.s probroušením ,které se u nás ani nikde jinde na světě nedají sehnat!! Oni se totiž už 5 let nevyrábí. Tak doufám a moc věřím ,že se případný nálezce třeba právě přez tyto stránky ozve a zkontaktuje mě.Ono je to sice hezké mít jedinečné šipky na světě ,ale jen s těmi se nevyhrává ono to taky chce hlavu a hlavně ruce k tomu ,aby byl hráč/ka ůspěšný!!!

s pozdravem šipkám a rozumu zdar Dan Záruba.“

dancak@email.cz

VŠEM NAŠIM PŘÍZNIVCŮM PŘEJI KLIDNÉ SLUNNÉ LÉTO, SPOSTU ODPOČINKU A SLADKOSTÍ NA „OBALENÍ“ NERVŮ PRO DALŠÍ ŠIPKAŘSKOU SEZONU, KTERÁ NÁM ZAČNE OPĚT V ZÁŘÍ. TO SAMÉ MOHU POPŘÁT VLASNĚ I KONKURENTŮM, PROTOŽE SE SNAŽÍ DĚLAT TAKOVÉ „BEJKÁRNY“, ŽE AŽ ZŮSTÁVÁ ROZUM STÁT…. TAK VŠE KRÁSNÉ A NASHLEDANOU V ZÁŘÍ – VOŠS HOŘICE.

Autor: AHP