Hlavní strana FACEBOOK Poháry Hořice

Sezóna 2010/2011 - 7. kolo Ligové soutěže

Z KUKSUKLAN „MAGGIRUM“ TEAM

vs.

EXPIVOVAR I+H TEAM HC 1895 : 1-18

* * *

EXPIVOVAR BABINEC TEAM HC 1895

vs.

RYCHLÝ ŠÍPY LODÍN :

Expivovar I+H team Hořice 1895

zajížděl ke svému zápasu na Kuks do místního srubu. Vzhledem k předvánočním trhům, bylo všude velmi rušno. Vjezd do areálu jsme měli vzorně předjednaný, tak nebyl problém utkání včas zahájit. I když výsledek zdá se býti jednoznačným, zápas končil až okolo 18.30 hod. Spousta zápasů totiž končila až ve 12. – 15. kole. Ani toho však domácí celek nedokázal využít a tak i s novou posilou (František Baloun – jediný „vrhl“ Bingo!!) v sestavě, se vyklubalo vysoké vítězství hostů.

Expivovar Babinec team Hořice 1895

čekal tvrdý oříšek v soupeři z Lodína. Jak již bylo zmíněno v závěru minulého článku, ženský tým byl rozhodnut udělat pro úspěch v utkání skoro cokoli…(tečky a uvozovky ve větách většinou znamenají nadsázku,vtip apod.). Nutno poznamenat, že vše bylo samozřejmě myšleno jako recese a řekl bych, že celkem nápaditá a na přípravu náročné recese. Když pominu, že příprava kostýmů něco stála a zabrala čas, když pominu, že oslavenkyně v domácím dresu připravily pohoštění SAMOZŘEJMĚ i pro hosty - je mě (a o mne v tuto chvíli vůbec nejde) z konečného dojmu velmi smutno. Být totiž uražen rádoby snad zesměšňováním od domácích hráček a z pomsty se zařeknout, že „zatojimnenechámeanibod“ je …ale to si udělejte úsudek sami. Pokud totiž urazily hosty „dresy“ domácích hráček, oni nebyli schopni v jednotných dresech ani nastoupit. Velkou část viny beru také na sebe, protože jsem „ženský“ trochu vyprovokoval, bohužel jsem však zapomněl informovat PÁNY z neporazitelného týmu RŠ, že se chystá LEGRACE, aby se na něco podobného mohli včas a s předstihem připravit. Že je to netrkne na místě jsme nikdo nečekal, já spoustu z nich totiž pamatuji jako vstřícné lidi….Tak holky sorry a PÁNOVÉ z hostujícího týmu PARDON, byla to opravdu jen recese ( a o hodně vtipnější, než vhozený ručník v nejmenovaném zápase…). Snad už to na Vás nikdo nezkusí.

V 7. KOLE SOUTĚŽE MĚLI VOLNO HRÁČI BĚLSKÝCH GUM, ZATÍMCO NA OSTATNÍCH „STADIONECH“ SE URPUTNĚ BOJOVALO O DALŠÍ BODY.

VELKOU FORMU POTVRZUJÍ HRÁČI A HRÁČKA Z LEXA TEAMU RŮŽOVKA, KDYŽ TENTOKRÁT DOKÁZALI ZVÍTĚZIT NAD PIRANĚMI Z RYBNÍČKU 14-5. TÍMTO VÍTĚZSTVÍM SI PODRŽELI 5. MÍSTO V TABULCE A JSOU TAK VELKÝM PŘEKVAPENÍM SOUTĚŽE.

STANDA NA KÁRU TEAM SI PORADIL DOMA S ČERTY 15-4 A SROVNAL TAK POMĚR VÍTĚZSTVÍ A PROHER NA 3-3, COŽ HO VYNESLO DO STŘEDU TABULKY NA 8. MÍSTO.

V UTKÁNÍ „TÝMŮ DOMÁCÍCH ZVÍŘAT“ SE NEVEDLO ČUŇATŮM, KDYŽ DOMA SESTAČILA NA KONĚ Z ČERVENÉHO KOSTELCE A PO PROHŘE 8-11 KLESLA NA 4.MÍSTO TABULKY. JEJICH SOUPEŘI JSOU NYNÍ TŘETÍ ZA DVOJICÍ NEPORAŽENÝCH – RŠ LODÍN A EXPIVOVAR I+H TEAM.

TŘETÍ ZÁSTUPCE „HOŘICKÉ ŠIPKAŘSKÉ OBCE“ TSUNAMI BATALION OPĚT NEDOKÁZAL DOMA ZVÍTĚZIT A PO PROHŘE S SK TACL LETOHRAD 6-13 JE PŘEDPOSLEDNÍ.

ŠMOULOVÉ NAOPAK ZASE ZABRALI A ODMĚNOU JIM BUDIŽ VÝHRA NAD DC KUMBURK V POMĚRU 11-8, COŽ JIM PŘISOUDILO PRŮBĚŽNÉ 6. MÍSTO V TABULCE.

DALŠÍ LIGOVÉ KOLO SE KONÁ AŽ ZA 14 DNÍ, PROTOŽE NYNÍ (SOBOTA 20.11.2010) JE NA POŘADU 3.MASTERS VOŠS V NOVÉ VSI U BAKOVA V RESTAURACI JIZERA „U ČUŇASE“.

NA TÉTO ADRESE MŮŽETE PŘISPÍVAT SVÝMI POSTŘEHY Z LIGOVÝCH I JINÝCH ŠIPKOVÝCH ZÁPASŮ:

ALES.SIPKY@SEZNAM.CZ

Autor: AHP