Hlavní strana FACEBOOK Poháry Hořice

Sezóna 2010/2011 - 9. kolo Ligové soutěže

...

Expivovar I+H team Hořice 1895

přivítal v Šipkovém klubu Expivovaru dalšího soupeře. Tentokrát borce z nejvzdálenějšího koutu letošní ligové mapy – ČERTY Z PEKLA NAD ZDOBNICÍ. I když je to soupeř s nejdelší cestou a podmínky k cestování nebyly nic moc, přijeli hosté s předstihem a na zápas dokonale natěšeni. Teprve za vyrovnaného stavu 3-3 nám došlo, proč se v našem domácím prostředí hosté cítí „jako ryby ve vodě“, či spíše jako „čerti v pekle den před svým rojením“ (hrálo se 4.12.). On totiž ten náš klub je barevně i konstrukčně vyveden jako pekelné doupě. Od stavu 3-3 se však již projevila zkušenost domácích (Adamec, Flégl , Myška, Pour a Šotola) a i přes sympatickou snahu hostů nedokázali porážku 14-5 odvrátit. Pokud však budou Čerti i nadále předvádět podobně pěkné hry, nemohou dlouho zůstat ve 2. polovině tabulky.

EXPIVOVAR I+H TEAM HC 1895

vs.

ČERTI PEKLO : 14-5

Expivovar Babinec team Hořice 1895

zajížděl k dalšímu zápasu do Nové Paky. Při pohledu na zápis o utkání vyčteme, že „holky“(Baliharová, Šubrtová, Malendová I. L., Malendová II. L.) VEDLY po 6-ti zápasech 4-2!!! Ale slibné vedení nedokázaly navýšit. Nakonec musely skousnout další porážku, tentokrát v poměru 14-5. O body Babince se postupně zasloužily Malendová Linda 2 b., Malendová Lenka 1 b., Šubrtová Martina 1,5 bodu a Baliharová Zdena 0,5 bodu.

DC KUMBURK NOVÁ PAKA

vs.

EXPIVOVAR BABINEC TEAM HC 1895 : 14-5

ABYCH ZASE NEZAPOMNĚL NA KRÁTKÝ PŘÍSPĚVEK TÝKAJÍCÍ SE ZÁPASU V JAROMĚŘI, RADĚJI TÍMTO ZÁPASEM ZAČNEME.

„čauky Aleši, posílám ti zápis ze zápasu Standa na Káru _ Lodín Zápas se odehrál v neděli Po dohodě s Lodínem . Důvod byl že u nás v sobotu měl majitel hospody rodinou akci. Jinak vše proběhlo v pořádku. Díky Vaisar“

JAK JE ZŘEJMÉ, JEDNÁ SE O ZÁPAS STANDA NA KÁRU TEAMU PROTI RŠ LODÍN. DOMÁCÍ DRŽELI KROK DO STAVU 2-2. PAK HOSTÉ ODSKOČILI NA 2-5 A VEDENÍ UDRŽOVALI A NAVYŠOVALI AŽ DO KONCE ZÁPASU. POSTUPNĚ 3-5, 3-7, 4-7, 4-11. 5-11 A KONEČNÝCH 5-14.

PIRANĚ Z RYBNÍČKU BOJOVALI PROTI ČERNÝM KONÍM. DOKONCE PROTI FAVORITOVI VEDLI 2-1 A AŽ DO STAVU 4-4 UDRŽOVALI NEROZHODNÝ STAV. PAK HOSTÉ UTEKLI NA 4-7 A 5-10. KONEČNÝM STAVEM 7-12 POTVRDILI ROLI FAVORITA A TAKÉ 2. MÍSTO V TABULCE.

NOVOVESKÝ ČUŇATA POTVRDILI VÍTĚZSTVÍ Z MINULÉHO KOLA I V DOMÁCÍM ZÁPASE PROTI SK TACLU LETOHRAD. TENTOKRÁT Z TOHO BYLA VÝHRA 14-5, JIŽ SEDMÁ Z DEVÍTI ZÁPASŮ.

TSUNAMI BATALION HOŘICE SI SVŮJ ZÁPAS PROTI BĚLSKÝM GUMÁM PŘEDEHRÁVALI JIŽ V PÁTEK V PODVEČER, PROTOŽE NA SOBOTU BYLA NAPLÁNOVÁNA (JIŽ NĚKOLIKÁTÁ…) OSLAVA 30. NAROZENIN POPULÁRNÍHO ROBERTA „MEĎÁKA“, NA KTEROU BYLI ZVÁNI I NĚKTEŘÍ HRÁČI Z TÝMU HOSTÍ. PRO NĚ ZÁPAS I LÉPE DOPADL, DOKÁZALI NA NÁDRAŽÍ V HOŘICÍCH ZVÍTĚZIT „ASI“ 14-5. KAPITÁN DOMÁCÍCH TO JEŠTĚ V PONDĚLÍ „NEVĚDĚL PŘESNĚ….“ TOUTO CESTOU SE TAKÉ PŘIPOJUJI S GRATULACÍ VŠEHO NEJLEPŠÍHO DO DALŠÍCH „BEZSTAROSTNÝCH“ LET.

A KONEČNĚ TADY MÁME POSLEDNÍ ZÁPAS 9. KOLA, V NĚMŽ Z KUKSUKLAN HOSTIL LEXA TEAM RŮŽOVKU. UTKÁNÍ BYLO VELMI, VELMI VYROVNANÉ. DOMÁCÍ VEDLI 2-0, HOSTÉ SROVNALI NA 2-2. DOMÁCÍ VŽDY UDĚLALI PRVNÍ KROK K VEDENÍ, HOSTÉ VŽDY SROVNALI, AŽ DO STAVU 6-6, PAK SE POPRVÉ UJALI VEDENÍ 6-7, 7-8 A ZA STAVU 8-9 NA ROZDÍL DVOU ZÁPASŮ ODSKOČIL DANITA V UTKÁNÍ S R.PĚTIOKÝM A ZÍSKAL TAK ROZHODUJÍCÍ 10. BOD, KTERÝ JEŠTĚ LEXA TEAM POTVRDIL VÝHROU V CRICKETU A CELKOVĚ ZVÍTĚZIL 8-11, ČÍMŽ NA 5. MÍSTĚ ODSKOČIL SVÝM PRONÁSLEDOVATELŮM JIŽ NA ROZDÍL 4 BODŮ.

PROTOŽE SE V PROSINCI TRADIČNĚ NEHRAJE TURNAJ MASTERS, RÁD BYCH VÁS POZVAL NA VÁNOČNÍ TURNAJ JEDNOTLIVCŮ I DVOJIC DO EXPIVOVARU HOŘICE. BUDE SE KONAT V NEDĚLI 26.12.2010 OD 11 HODIN. STARTOVNÉ 100,-KČ. POHÁRY PRO PRVNÍ TŘI HRÁČE A NEJLEPŠÍ ŽENU+50%STARTOVNÉHO BUDE ROZDĚLENO MEZI PRVNÍ 3 HRÁČE, KREDITY BUDOU POLOVIČNÍ, TJ. 2,50 KČ ZA HRU. V TURNAJI DVOJIC BUDE 50% STARTOVNÉHO ROZDĚLENO MEZI PRVNÍ 4 DVOJICE. DALŠÍ VĚCNÉ CENY JSOU V JEDNÁNÍ, VŠE BUDE UPŘESNĚNO.

NA SHLEDANOU SE TĚŠÍ HRÁČI A HRÁČKY EXPIVOVARU I+H A BABINEC TEAMŮ HOŘICE.

NA TÉTO ADRESE MŮŽETE PŘISPÍVAT SVÝMI POSTŘEHY Z LIGOVÝCH I JINÝCH ŠIPKOVÝCH ZÁPASŮ:

ALES.SIPKY@SEZNAM.CZ

Autor: AHP