Hlavní strana FACEBOOK Poháry Hořice

Dodatek ke článku 7. kolo Ligové soutěže družstev 2010/2011

PO ODEHRÁNÍ 7.KOLA JSEM PSAL ČLÁNEK O ZÁPASU BABINCE S RŠ LODÍN. BĚHEM DALŠÍHO TÝDNE PŘIŠLA REAKCE OD KAPITÁNA RŠ LODÍN JAROSLAVA SVOBODY A JAK JSEM „BLBEJ“ SI MŮŽETE V NÁSLEDUJÍCÍM ODSTAVEČKU PŘEČÍST, ZAPOMĚL JSEM TENTO PŘÍSPĚVEK V PŘÍŠTÍM ČLÁNKU ZVEŘEJNIT. PO PŘIPOMENUTÍ TAK ČINÍM NYNÍ.

„Čau, proč máš v sekci články na konci napsáno že na téhle tvojí adrese můžeme přispívat postřehy, když můj článek (odeslaný 17.11.), který reagoval na zápas s Babincem, ses vůbec nenamáhal zveřejnit. Přepiš si tu větu na "na téhle adrese můžu přispívat jenom já"

čau Jarda Svoboda“

TÍMTO SE JEŠTĚ JEDNOU VELMI OMLOUVÁM, ALE ÚMYSL TO NEBYL. JSEM BOHUŽEL TAKY JEN ČLOVĚK. ZDE JE ZMÍNĚNÁ REAKCE ZE 17.11.2010:

„Aleš mě předběhl v hodnocení zápasu mezi týmy Expivovar Babinec a RŠ Lodín. Takže já bych článek doplnil z mého pohledu. Tým Babince nastoupil skutečně ve skvostných a slušivých kostýmech a dokonale nás tím překvapili. (pokud se mi podaří stáhnout nějaké foto z mobilu, tak ho zašlu). Připravili i velmi dobré občerstvení, za což jim ještě jednou děkuji. To že nakonec utkání skončilo jak skončilo je určitě smůla a ne úmysl. Např. já jsem ve svém posledním utkání s Martinou Noskovou měl vyloženě smůlu, protože odrazem mi spadla šipka tak nešikovně, že ve třetím legu zapsala dabl. Byl jsem z toho dost naštvaný, ale zpátky to už nejde dát. Podobným způsobem jsme to zvorali v criketu. Děvčatům jsme se alespoň omlouvali kořaličkami. Samozřejmě, že až přijedou k nám, mají občerstvení taktéž zajištěno a nevylučuji, že utkání bude takové drama jako loni, kdy jsme vyhráli jen taktak 10:9.

Chtěl bych ještě poznámku k utkání v Nové Pace. Jak Aleš konstatoval, že Paka sice posílila ale výsledky nic moc, tak bych chtěl upozornit, že utkání mezi Kumburkem a RŠ bylo velmi vyrovnané a na, řekl bych, republikové úrovni o čemž svědčí 4x hozené bingo, 4x páté kolo (z toho jednou v criketu), 7x šesté kolo a jen tři legy za celý zápas přes desáté kolo.

Jarda Svoboda, RŠ“

Autor: AHP