Hlavní strana FACEBOOK Poháry Hořice

Sezóna 2010/2011 - 10. kolo Ligové soutěže

...

Expivovar I+H team Hořice 1895

se za šíleného počasí (nejdříve krásně sněžilo, pak odporně lilo) vypravil do Č.Kostelce ke Koním. Řidič Martin Pospíšil nás bez potíží dopravil na místo určení, bohužel tím jeho kladný přínos (až do odjezdu domů…) na dlouhou dobu skončil…(berte to s humorem, je to tak myšleno, ale je to bohužel tak…) Nutno ovšem poznamenat, že tentokrát jsme na domácí tým jednoduše neměli! Domácí (Karel Sedláček, René Jirásek, Ruda Chmelík a Dáda Chráska st.) hráli bez výrazných chyb, a když už přeci jen zaváhali při doublech, my jsme byli při zavíraní (pokud se tam hráč vůbec přiblížil…) přímo tragičtí ! Od začátku zápasu se trápil Jiří Lieser při odhodech i při zavírání, Jiří Syrovátka sice solidně sjížděl, o to hrůzněji však zavíral, Martin Pospíšil s „doublama“ žádný problém neměl…(no, my víme…), Aleš Pour sice dokázal pozazit Karla Sedláčka (ve 2. legu zavřeno 148!), ale předešlá prohra s Rudou Chmelíkem byla ostudná, zkrátka výkony jako na houpačce. Jediný, kdo dokázal být 100% a vyhrát všechny své – jeden zápas – byl Aleš Myška. Domácím nezbývá než pogratulovat k předvedenému výkonu a výsledku. Závěrečná kořalička od nich, byla příznačným „gestem soucitu“ se sesazeným vedoucím týmem. Právě toto vítězství totiž do čela tabulky katapultovalo Černý Koně.

ČERNÝ KŮŇ ČERVENÝ KOSTELEC

vs.

EXPIVOVAR I+H TEAM HC 1895: 12-7

Expivovar Babinec team Hořice 1895

hrál doma proti Bělským Gumám. Po raketovém nástupu hostů – 0:7, se teprve za tohoto stavu podařilo Renatě Vychytilové korigovat na 1:7. Dál ale pokračovalo představení „klanu Holoušových“ (Petr,Vašek, Jakub) doplněné Jardou Čeřovským v „trápení neviňátek“. Za stavu 1:11 se o druhý bod zasloužila Martina Šubrtová, aby ještě za stavu 2:15 přidala bodík třetí.

EXPIVOVAR BABINEC TEAM HC 1895

vs.

BĚLSKÝ GUMY BĚLÁ U PECKY: 3-16

LEXA TEAM JAROMĚŘ MĚL V 10. KOLE VOLNO, PŘESTO UDRŽEL 5. MÍSTO V TABULCE.

ČERTI Z PEKLA DOMA PŘIVÍTALI Z KUKSUKLAN A HOSTÉ POTŘETÍ V SEZONĚ OKUSILI RADOST Z VÍTĚZSTVÍ. UDOLALI DOMÁCÍ TÝM 11-8.

ZÁPAS DC KUMBURK vs. NOVOVESKÝ ČUŇATA (7-12) OKOMENTUJE SÁM KAPITÁN DOMÁCÍCH, PAVEL PATOČKA: „I přes vydařený začátek kdy DC vedlo 4:2 se nepovedlo udržet si čunata za zády stav se vyrovnal na 6:6 a nastoupilo hostujicí "c" Doležal,který udělil hned čtyřem hráčům lekci z dablu a všechny své tři zápasy v klidu vyhrál , tedy 6:9 poté Krátký proměnil desátý bod .Číž i Hadač též vyhráli 6:12 .No a cricket byl jasnou záležitostí domácího týmu 7:12.“

ŠMOULA TEAM PO ODMLCE ZASE VYHRÁL, TENTOKRÁT SI PORADIL SE TSUNAMI HOŘICE 14-5. PODLE SLOV JEDNOHO Z HRÁČŮ HOSTÍ, BYLO UTKÁNÍ VYROVNANÉ POUZE DO STAVU 3-3. HOSTŮM SE PAK JIŽ NIC NEDAŘILO, JEN ŽEŇA MOROZ PRÝ NAHÁZEL 30x GUMU !!! TO JE DOST SMUTNÝ REKORD.

RYCHLÝ ŠÍPY LODÍN DOMA VYHRÁLY NAD PIRANĚMI Z RYBNÍČKU 13-6. VÍC PODROBNOSTÍ NEZNÁM, ČLÁNEK PÍŠU V PONDĚLÍ, A TAK VĚTŠINU ZÁPISŮ NEMÁM K DISPOZICI.

TO ZÁPIS Z LETOHRADU PŘED SEBOU MÁM, A TAK MOHU SLEDOVAT NESKUTEČNOU BITVU MEZI DOMÁCÍM SK TACL LETOHRAD vs. STANDA NA KÁRU RŮŽOVKA. ZDÁ SE, ŽE DOMÁCÍ SI VE VYPJATÝCH ZÁPASECH PŘÍMO LIBUJÍ (JE TO JEJICH 3 NEBO 4 ZÁPAS S VÝSLEDKEM 10-9 ČI 9-10). TENTOKRÁT SE ŠŤASTNÝM KONCEM PRO DOMÁCÍ BORCE. NEZAČALI VŠAK DOBŘE-HOSTÉ VEDLI 0-3. PO 6. ZÁPASE VŠAK JIŽ BYLO VYROVNÁNO A POPRVÉ VEDENÍ NA DOMÁCÍ ŠIPKY PŘINESL PEPA DOLEČEK 4-3. OD TÉTO CHVÍLE TO BYLA NESKUTEČNÁ PŘETAHOVANÁ-UZNEJTE SAMI: 4-4, 6-4, 6-6, 6-7, 7-7, 7-9 !!!, POSLEDNÍ TŘI UTKÁNÍ BYLA V REŽII DVOJICE HRÁČŮ SK TACL: RYBOVIČ- STŘÍDAJÍCÍ KATZER. 8-9 (KATZER-KOPP 2-1), VYROVNÁNO 9-9 (RYBOVIČ-VAISAR 2-0) A ZÁVĚREČNÝ CRICKET RYBOVIČ-KATZER vs. ŠPAČEK-DOČEKAL 2-1 A CELKOVÝ OBRAT NA 10-9 BYL DOKONÁN, NIC PRO SLABŠÍ POVAHY…ALE MOHL TO BÝT „VÝŽIVNÝ“ ZÁPAS PRO NESTRANNÉHO DIVÁKA! JEN TAK DÁL..!

PROTOŽE SE V PROSINCI TRADIČNĚ NEHRAJE TURNAJ MASTERS, RÁD BYCH VÁS POZVAL NA VÁNOČNÍ TURNAJ JEDNOTLIVCŮ I DVOJIC DO EXPIVOVARU HOŘICE. BUDE SE KONAT V NEDĚLI 26.12.2010 OD 11 HODIN. STARTOVNÉ 100 KČ V SOUTĚŽI JEDNOTLIVCŮ STEJNĚ JAKO 100 KČ ZA DVOJICI. PŘIPRAVENÉ OBČERSTVENÍ JE V CENĚ STARTOVNÉHO. POHÁRY BUDOU PŘIPRAVENY PRO PRVNÍ TŘI HRÁČE A NEJLEPŠÍ ŽENU + BUDE ROZDĚLENO 50% STARTOVNÉHO MEZI PRVNÍ 3 HRÁČE. KREDITY BUDOU POLOVIČNÍ, TJ. 2,50 KČ ZA HRU. V TURNAJI DVOJIC BUDE 50% STARTOVNÉHO ROZDĚLENO MEZI PRVNÍ 4 DVOJICE. DALŠÍ VĚCNÉ CENY JSOU V JEDNÁNÍ.

NA SHLEDANOU SE TĚŠÍ POŘÁDAJÍCÍ HRÁČI A HRÁČKY EXPIVOVARU I+H A BABINEC TEAMŮ HOŘICE.

NA TÉTO ADRESE MŮŽETE PŘISPÍVAT SVÝMI POSTŘEHY Z LIGOVÝCH I JINÝCH ŠIPKOVÝCH ZÁPASŮ:

ALES.SIPKY@SEZNAM.CZ

Autor: AHP