Hlavní strana FACEBOOK Poháry Hořice

Sezóna 2010/2011 - 12. kolo Ligové soutěže

...

Expivovar I+H team Hořice 1895

hned druhý den po Novém roce vyjížděl do Letohradu (dle doplněných místně-zeměpisných vědomostí-nejvzdálenější hrací místo naší ligy). Přiznám, že jsem měl ze zápasu obavy, po dvou po sobě jdoucích porážkách, bylo naše sebevědomí trochu nahlodané a navíc SK Tacl v domácím prostředí hraje o mnoho lépe něž venku. Aby toho nebylo málo, dopoledne před odjezdem se ještě omluvil Jirka Lieser, kvůli nemoci. Narychlo domluvený Patrik Bajer však svou šanci využil a byl oporou týmu. Stejně jako stále se lepšící Aleš Myška a také Martin Pospíšil, který se poctivým celonočním novoročním tréninkem vrací do své slušné formy. Po třech vítězných bodech Aleš Pour pustil do hry i pátého hráče tohoto zájezdu Michala Adamce a drtivé vítězství bylo na světě. Ale tak jednoduché to zase nebylo!!! Z prvních 8-mi zápasů domácí 6x vedli 1-0 !!! Přesto všechny prohrály a teprve při vedení hostí 8-0 !!! se podařilo asi nejlepšímu domácímu hráči (Robert Tschopa) snížit na 1-8. Zmar domácích pokračoval i nadále, za stavu 1-12 snížila dvojice Karter-Tschopa na 2-12, aby za stavu 2-16 Cricketem upravila dvojice Mikyska-Katzer na 3-16. Výsledek trochu nespravedlivý, ale jak jsem jednou slyšel na nějakém turnaji: „…ty prachy ležej jenom v dablech…!“-jak pravdivé!

SK TACL LETOHRAD

vs.

EXPIVOVAR I+H TEAM HC 1895: 3-16

Expivovar Babinec team Hořice 1895

předehrál svoje utkání se Tsunami Hořice již 12.12.010, protože 1.1.2011, v původní hrací den, by těžko někdo aktéry z týmu hostí hledal, natož aby je dal do kupy k zápasu. Uznávám, termín to je něšťastný, ale bohužel termínovka je nabitá a jinak by to nevyšlo. Všichni to však zvládli a za to jim patří dík. Žádné odložené utkání, většina předehrána, nebo hrána v termínu. Paráda. Jedinou domácí „borkou“, která dokázala obrat hosty o body byla Lenka Malendová. Porazila Žeňu Moroze, Marťu Nanáčika a spolu se Zdenou Baliharovou ještě Martina Balihara s Georgijem Topalovským v závěrečném Cricketu, když hlavně Zdena prý řádila jak „ČERNÁ RUKA…“ Bohužel tento bodový přísun byl ze strany domácích po hříchu jediným, a tak hosté utrpěli druhou výhru v sezoně.

EXPIVOVAR BABINEC TEAM HC 1895

vs.

TSUNAMI BATALION HOŘICE: 3-16

„VRAŽDĚNÍ NEVIŇÁTEK“ PROBÍHALO V LODÍNĚ. PŘI POHLEDU NA ZÁPIS JE TO TERMÍN JEŠTĚ MÍRNÝ. „VYVRAŽDĚNÍ KUXU“ JE ASI VÝSTIŽNĚJŠÍ. PADALA I NĚJAKÁ BINGA (ŠPRINC, PAŠTA) A TAK POUHÝCH 8 VYHRANÝCH LEGŮ A JEDEN ZÁPAS RUKOU PAVLÍNY JEDLIČKOVÉ JE BILANCÍ BOLESTIVOU, NICMÉNĚ REÁLNOU – RŠ vs.KUKS 18-1 !!!

TAKOVÝ ZÁPAS, JAKO NA HOUPAČCE, SE HRÁL V BĚLÉ U PECKY. DOMÁCÍ GUMY VEDLY 3-0 A 4-2. POTÉ HOSTUJÍCÍ STANDA NA KÁRU TEAM ZAČAL UTKÁNÍ OBRACET, 4-5. DOMÁCÍ JEŠTĚ VYROVNALI NA 5-5, ALE ZA STAVU 6-9 NEUNESL TÍHU ZODPOVĚDNOSTI DOMÁCÍ SAMEK A KOPP Z TÝMU HOSTÍ ZAJISTIL STANDA TEAMU PŘEKVAPIVÉ VÍTĚZSTVÍ, KDYŽ SE SCÓRE ZASTAVILO NA ČÍSLECH 8-11.

DALŠÍ PŘEKVAPIVÝ VÝSLEDEK SE ZRODIL U KÖHLERŮ V ZÁPASE S ČUŇATY. JE PRAVDA, ŽE TENTO VÝSLEDEK SE VELICE TĚŽKO ODHADOVAL, PROTOŽE DOMÁCÍ PODÁVAJÍ VELMI NEVYROVNANÉ VÝKONY, ZATÍMCO ČUŇATA SE POSLEDNÍ DOBOU PREZENTUJÍ SKVĚLOU FORMOU. NA PAPÍROVÉ PŘEDPOKLADY SE ALE NEHRAJE. U TERČE TO BYL BOJ. HOSTÉ VEDLI 1-2, 2-3 PROHRÁVALI 5-3, 6-4 ALE VYROVNALI NA 6-6 A 7-7. ZA STAVU 9-7 JEŠTĚ SNÍŽIL ČÍŽ NA 9-8, ALE ALENA PROCHÁZKOVÁ VÝHROU NA „CAPTAINEM“ MARTINEM HADAČEM 2-1 NA LEGY URVALA 10 BOD PRO DOMÁCÍ.

ČERNÝ KŮŇ NEBYL SCHOPEN ZATÍM ZÁPIS POSLAT. PORAZILI LEXU 16-3. JEDNÍM Z PŘEDEHRÁVANÝCH UTKÁNÍ BYLO I TO V NOVÉ PACE. STRUČNÝ, ALE VÝSTIŽNÝ KOMENTÁŘ POSLAL PAVEL PATOČKA, TAK NENÍ TŘEBA VÍCE DODÁVAT:

„Jelikož 1.1.2011 můžou hrát jen silné povahy , tak jsme si radši zápas předehráli 29.12. děkujem piraním , že byly také pro . Hned šest hráčů DC si zastřílelo proti nováčku v lize . Byla to celkem jednoznačná záležitost domácího celku 1:1 ....2:1.......8:2 .. 10:3... a konečných .14:5 .“

ÁJA HOCHIMINH POUR

NA TÉTO ADRESE MŮŽETE PŘISPÍVAT SVÝMI POSTŘEHY Z LIGOVÝCH I JINÝCH ŠIPKOVÝCH ZÁPASŮ:

ALES.SIPKY@SEZNAM.CZ

Autor: AHP