Hlavní strana FACEBOOK Poháry Hořice

Sezóna 2010/2011 - 13. kolo Ligové soutěže

...

Expivovar I+H team Hořice 1895

v dalším ligovém kole přivítal neoblíbený (myslím herně neoblíbený) tým z Nové Paky – DC Kumburk. Na tento tým nějak neumíme zahrát, vždyť minulé výsledky byly vždy velmi těsné, ať jsme hráli v jakékoli sestavě. A výjimkou nebylo ani toto utkání (i když jsme vedli již 6-1). Hosté přijeli bez nových akvizic (Patočka Jiří, Malach Petr) zato s Pavlem Pospíšilem, Pavlem Patočkou, Martinem Suchým a Tomášem Kubištou (hrál skvěle, a kdyby to nebyl „nerv“, tak by udělal i nějaký ten bodík) – takže momentálně v tom nejsilnějším složení… Pavel Pospa začal ve velkém stylu, přesto hned první zápas s Danem Fléglem 1-2 prohrál, protože po vyhraném prvním legu začal více myslet na článek, který budu psát, než na hru a Dan ho „ukecal“. Přesto byl oporou týmu, i když prohrál ještě s Jirkou Lieserem. V párech dotáhl Toma Kubištu k výhře nad dvojicí Flégl-Lieser svými vysokými náhozy a precizním zavíráním. To už z něho spadl respekt z „mocného novinářského pera…“ a v hrozném zápase pak porazil i mne (což tentokrát nebyl velký problém, daroval jsem hostům 4 body ze 6).

Za domácí naopak hosty překvapil Aleš Myška ( s body ze zápasů s ním počítali, ale prohrál jen jeden, páry nelze počítat-špatně jsem hrál já). Jeho závěrečná prohra s Pospou byla nevyhnutelná, protože v sázce byl striptýz (Jitka sv. Tereza) pokud někdo uzavře hru do 5. kola-bohužel nestalo se tak, ale bojovali oba (Pospa víc).

100% v jednotlivcích (základ celkové výhry) byla dvojice domácích tahounů Dan Flégl , Jiří Lieser a hlavně díky nim se zrodila výhra 11-8. Za zmínku ještě určitě stojí závěrečný Cricket, sice vítězný 2-1 pro hosty, ale cricket v podání hráčů Pospa+Patočka vs. Myška+Pour stál zato. V rozhodujícím legu jsem (blbec víkendu) na 3 šipky nezavřel číslo 18, Pospa namaloval 108 bodů a na 15-ctkách a Bullech už jsme body nedotáhli, ale se nebylo za co stydět. Férový zápas se šťastným koncem pro domácí – soupeřům Zdar!

EXPIVOVAR I+H TEAM HC 1895

vs.

DC KUMBURK NOVÁ PAKA : 11-8

Expivovar Babinec team Hořice 1895

ve 13. kole odpočíval

ZATÍM MÁM K DISPOZICI POUZE DALŠÍ DVA ZÁPISY, TAK PODROBNĚJI ROZEBEREME UTKÁNÍ PIRANĚ vs. BĚLSKÝ GUMY A STANDA NA KÁRU vs. ŠMOULA VELKÉ POŘÍČÍ.

PIRANÍM Z RYBNÍČKU PŘI ČTVRTÉ VÝHŘE V SOUTĚŽI ZACHUTNALA BĚLSKÁ GUMA…“DOBROU“…KLAN HOLOUŠŮ DOPLNĚNÝ JARDOU ČEŘÁKEM NESTAČIL TENTOKRÁT NA NENASYTNÉ RYBKY Z JAROMĚŘE A PO NĚKOLIKA SLIBNÝCH VÝSLEDCÍCH MĚ OSOBNĚ HNED PODRUHÉ TROCHU ZKLAMAL. PŘED TÝDNEM DOMA PROHRA SE STANDOU (NECHCI SE ANI V NEJMENŠÍM DOTKNOUT KVALIT OBOU SOUPEŘŮ !!!) A NYNÍ SEŽRÁNI ZAŽIVA NA RYBNÍČKU. SOUPEŘŮM TÍM VÍC GRATULUJU, A JE VIDĚT, ŽE MÉ ODHADY MNOHDY ANI ZDALEKA NEVYJDOU. DOMÁCÍ CELKEM V POKLIDU DOKRÁČELI K VEDENÍ 10-4 A POTÉ K HLADKÉ VÝHŘE V POMĚU 13-6.

V DALŠÍM JAROMĚŘSKÉM ZÁPASE VYZVALI ŠMOULOVÉ Z POŘÍČÍ DOMÁCÍ STANDA TEAM. A VŮBEC SE S DOMÁCÍMI NEMAZLILI. PO PRVNÍCH SEDMI ZÁPASECH BYL STAV 0-7 !!! PO KOREKCI ZE STRANY „STANDŮ“ NA 3-7 PŘIŠLA OPĚT ŠŇŮRA HOSTÍ A ZA STAVU 3-12 BYLO „VYMALOVÁNO“. ČTYŘI Z TĚCHTO PĚTI BODŮ ZÍSKALA DVOJICE HOSTÍ LEOŠ KUBEČEK , ALENA PROCHÁZKOVÁ (PODLE SLOV DOMÁCÍHO KAPITÁNA ZDEŇKA VAISARA - „NEJLEPŠÍ HRÁČI HOSTÍ, NEDALO SE S NIMI NIC DĚLAT…“). DOMÁCÍ PAK JEŠTĚ SVOJÍ „ŠŇŮRKOU“ KORIGOVALI NA KONEČNÝCH PŘIJATELNÝCH 7-12.

STEJNĚ JAKO ŠMOLOUVÉ ANI NOVOVESKÁ ČUŇATA SE SE SVÝM SOUPEŘEM NEMAZALA A PO VÝSLEDKU 18-1 SI MŮŽEME JEN NA DÁLKU TIPNOUT, KDO UDĚLĚL ZA HOSTY Z TSUNAMI BATALION HOŘICE TEN ČESTNÝ BODÍK. JÁ TIPOVAT VEŘEJNĚ NEBUDU (NEVYCHÁZÍ MĚ TO), A NECHCI SE NEPŘESNÝM TIPEM NĚKOHO DOTKNOUT. DOMÁCÍM GRATULACE !!!

ČERTI PEKLO NAD ZDOBNICÍ DOMA ASI ZAŽILI „PEKLO“ V ZÁPASE S URVANÝMI KONI Z ČERVENÉHO KOSTELCE. KDOPAK JE LETOS DOKÁŽE ALESPOŇ PŘIBRZDIT? VÁLCUJÍ, CO JIM PŘIJDE DO CESTY. V TOMTO KOLE TO ODNESLI JIŽ ZMIŇOVANÍ ČERTI A TO POMĚREM 3-16 !

LEXA TEAM DOMA VZDOROVAL DRUHÉMU TÝMU TABULKY O NĚCO VÍCE, PŘESTO NA RŠ LODÍN NEUHRÁL VÍCE NEŽ 7 BODŮ A TO NA VÝHRU NESTAČÍ.

POPULÁRNÍ (MNOHA PŘÍZVISKY A PŘEZDÍVKAMI OVĚNČENÝ) TÝM Z KUKSU DOMA BOJOVAL PROTI SK TACL LETOHRAD. HOSTÉ JIŽ PO PROHRANÉM ZÁPASE S NÁMI POČÍTALI ODKUD MUSÍ PŘIVÉZT BODY, JAKO NÁHRADU ZA DOMÁCÍ PROHRU….KUKS MEZI TÍMTO VÝČTEM BYL A TAKÉ SE TO HOSTŮM, ZAJISTÉ K NELIBOSTI DOMÁCÍCH, POVEDLO. VYHRÁLI ZDE 13-6 A ATMOSFÉRU ZÁPASU PŘINÁŠÍM V AUTENTICKÉ PODOBĚ:

„Ahoj Aleši. Jestli budeš psát nějaký komentář k zápasu Kuks - Letohrad, tak prosíme, aby jsi se zmínil, že jsme byli velice spokojeni s přístupem, a pohostinností domácích hráčů a paní Mertlíkové. Starali se o nás jak o vlastní!!! Takhle nějak by měli vypadat ligové zápasy !! V přátelské. kamarádské, i když sportovně vypjaté atmosféře!!Prožili jsme hezké nedělní odpoledne !! Za SK Tacl Letohrad -- Pepíno Doleček.“

NA TÉTO ADRESE MŮŽETE PŘISPÍVAT SVÝMI POSTŘEHY Z LIGOVÝCH I JINÝCH ŠIPKOVÝCH ZÁPASŮ:

ALES.SIPKY@SEZNAM.CZ

Autor: AHP