Hlavní strana FACEBOOK Poháry Hořice

Sezóna 2010/2011 - 14. kolo Ligové soutěže

...

Expivovar I+H team Hořice 1895

Ve 14. kole soutěže jsme zajížděli k dalšímu zápasu „ přes kopeček na sever“ a se soupeři ze severu máme trochu potíže (viz DC Kumburk). Ve stejném duchu jsme začali i zápas s „Gumama“. Domácí tahouni (Čeřovský, Pokorný Jaromír) se postarali o první body domácích proti hostujícím Aleši Myškovi a Jirkovi Syrovátkovi. Duo Holouš (Petr, Jakub) naopak své zápasy nezvládlo a hostující Ája Pour s nestárnoucím „dědkem“ Michalem Adamcem vyrovnali na 2-2. První vedení IH áčka zajistila dvojice Myšák-Ital proti nebezpečným domácím týmovým lídrům v prvních párech. Čeřák poté vyrovnal na 3-3, Jaromír mě poté chtěl porazit, ale nepovedlo se, vedeme 4-3. Petr Holouš ještě stihl vyrovnat proti Myšákovi (dnes neměl úplně svůj den) na 4-4, ale to bylo ze strany domácích na dlouho vše. Po sérii šesti bodů se o 10-tý bod hostů zasloužila dvojice „Jabanů“ Adamec-Pour. Teprve za stavu 4-10 korigoval Čeřák na 5-10 a poté střídající Venda Holouš na 6-12. Závěrečný Cricket byl už lahůdkou pro hosty (Syrovátka-Pour).

Tentokrát by se Pospa M. (měl volno) králičích hodů nedočkal (možná proto nejel), ale domácí gulášek byl také vynikající. A protože se s námi domácí nemohli nějak rozloučit, jeli s námi ještě do Hořic na Open turnaj I+H Cup.

BĚLSKÝ GUMY

vs.

EXPIVOVAR I+H TEAM HC 1895 : 6-13

Expivovar Babinec team Hořice 1895

ve 14. kole nestačil na „čuňata“ z Nové Vsi. Hosté přijeli již ve veselé náladě a po vysoké výhře mohli slavit dále. Pouze „vrchní čuně“ oslavy trochu přehnalo. Výsledkem bylo zjištění, že sjíždění schodiště na vysavači není bezpečné (hlavně pro ten přístroj) ani pro jedince „muší váhy“.

EXPIVOVAR BABINEC TEAM HC 1895

vs.

NOVOVESKÝ ČUŇATA : 2-17

TSUNAMI BATALION HOŘICE HRÁL DOMA PROTI STANDA NA KÁRU TEAMU A PROHRÁL 4-15. VÍC VÁM TOHO SDĚLIT NEMOHU, PROTOŽE SMS ZPRÁVA PŘIŠLA VE TVARU ( 4-15) A NIC VÍC - ANI „POLIB MĚ PR…“, ALE ALESPOŇ ZA NI DÍK. O ZÁPISE SE MI MŮŽE JENOM ZDÁT, HLAVNĚ ŽE TO SEM DO SCHRÁNKY MAJÍ „NEJDÁLE ZE VŠECH…“

DALŠÍMI HŘÍŠNÍKY JSOU ŠMOULOVÉ Z VELKÉHO POŘÍČÍ. DOMÁCÍ SICE VYHRÁLI 14-5 NAD PIRANĚMI, ALE AGENDA JIM PONĚKUD VÁZNE!! ŠMOULOVÉ MĚ TOTIŽ JEŠTĚ DO DNEŠKA (I PŘES JEDNU TELEFONICKOU PROSBU A UPOZORNĚNÍ) NEBYLI SCHOPNI POSLAT ANI KONEČNÝ VÝSLEDEK, NATOŽ PAK ZÁPIS !!! NEBÝT KAPITÁNA PIRANÍ Z RYBNÍČKU, KTERÝ MĚ VÝSLEDEK BEZ PROBLÉMŮ Z HLAVY NADIKTOVAL, NEMOHL BYCH ANI UZAVŘÍT TABULKU PO 14. KOLE !!!

PRO ZÁPAS V LODÍNĚ MĚ NAPADÁ NADPIS ČLÁNKU: „KTERAK LAVIČKA PORAZILA ČERTY….“ A TO DOSTI SILNÁ „LAVIČKA“ (ŠVORC, RYGL, BERÁNEK, DEML). HOSTÉ URVALI PRVNÍ BOD ZA STAVU 6-0 A DRUHÝ TEPRVE PŘI VEDENÍ DOMÁCÍCH 16-1. ONO SE HRÁLO ASI DOST TĚŽKO, PODLE ZÁPISU DOMÁCÍCH LUKÁŠ ŠVORC HODIL 3x BINGO A PAVEL DEML JEDNO PŘIDAL TAKÉ. KOLA PŘI ZAVÍRÁNÍ SICE NEJSOU NIJAK OSLNIVÁ (ŽÁDNÉ PÁTÉ-PÁTÉ KOLO JSEM NENAŠEL…), ALE PŘEVÁŽNÁ ČÁST UTKÁNÍ BYLA ZAVŘENA DO 10 KOLA A JAK VIDNO NA SOUPEŘE TO STAČILO.

DOST OČEKÁVANÉ UTKÁNÍ SE HRÁLO U KAPŘÍKA V LETOHRADĚ. MÍSTNÍ SK TACL HOSTIL LEXA TEAM JAROMĚŘ A V PŘÍPADĚ VÍTĚZSTVÍ BY SE BODOVĚ DOSTAL PŘED SVÉHO SOUPEŘE V NABITÉ ČÁSTI TABULKY MEZI 6. – 10. MÍSTEM. TYTO TÝMY TOTIŽ DĚLÍ POUZE 4 BODY A TAK SE DÁ ŘÍCT, ŽE O TŘI MÍSTA (6.-8.MÍSTO ZARUČUJÍCÍ POSTUP NA FINÁLOVÝ TURNAJ) SE PERE MINIMÁLNĚ 5 TÝMŮ , A TO JEŠTĚ MYSLÍM MUSÍME POČÍTAT S TÝMY NA DALŠÍCH MÍSTECH-JEŠTĚ NEMÁME ANI POLOVINU SOUTĚŽE !!!

KAŽDOPÁDNĚ UTKÁNÍ O „MINIBREAK“ LÉPE ZVLÁDLI HOSTÉ, I KDYŽ PO 8-MI ZÁPASECH VEDLI DOMÁCÍ JIŽ 6-2 !!! POTÉ VŠAK DOMÁCÍ JAKOBY „VYPADLI ZE SEDLA“ A DEVĚT !!! PROHRANÝCH ZÁPASŮ V ŘADĚ !!! POHŘBILO JEJICH NADĚJE V DOBŘE ROZEHRANÉM ZÁPASE. SK TACL SICE DÍKY SCÓRE DRŽÍ POSTUPOVÉ 8. MÍSTO V TABULCE, ALE JAK JSEM JIŽ ZMÍNIL, BUDE TO TĚŽKÝ BOJ A TAKOVÉTO DOMÁCÍ ZTRÁTY MOHOU BORCE Z LETOHRADU V KONEČNÉM ÚČTOVÁNÍ MRZET. ALE ZASE NAOPAK-PŘEKVAPENÍ LETOŠNÍHO ROČNÍKU - LEXA TEAM SI UPEVŇUJE SVÉ POSTAVENÍ V PRVNÍ POLOVINĚ TABULKY.

MÁME PŘED SEBOU TOTIŽ POSLEDNÍ KOLO PODZIMNÍ ČÁSTI SOUTĚŽE A TAK SI PROGNÓZY NECHÁM AŽ PO NĚM. SK TACL V NĚM JEDE K ČERTŮM DO PEKLA, ALE V DALŠÍM „EXTRA ZÁPASE“ PRAKTICKY O „4 BODY“, PŘIVÍTÁ LEXA TEAM NEBEZPEČNÝ DC KUMBURK NOVÁ PAKA. „PAČÁCI“ VE 14. KOLE ZACHRÁNILI DVA BODY A TAK I NADĚJI NA FINÁLOVOU OSMIČKU VYDŘENOU DOMÁCÍ VÝHROU NAD KUKSEM 10-9. KONEČNĚ POSUĎTE SAMI, Z PERA PAVLA PATOČKY:

„Jak výsledek napovídá bylo to dráma až do posledního zápasu . Ale hosté z Kuksu vedli 2:0 , poté domácí tým zapnul na plné otáčky a z nepříznivého skóre 0:2 otočili zápas na 9:3 , tak se zdálo , že je vyhráno .Opak byl pravdou , jako by hráči domácího týmu usnuli na vavřínech a ze sna je probudil až stav 9:9 , na dveře klepal rozhodující cricket . Dvojce Patočka , Kubišta nedala v cricketu soupeřům šanci a body zůstaly doma. 10:9.“

DOCELA „MAZEC“, NE? TO MUSEL BÝT ZÁPAS „JAKO HROM“. A V 15. KOLE JICH BUDE NĚKOLIK. JIŽ ZMÍNĚNÝ ZÁPAS LEXA-KUMBURK, ALE MINO JINÉ TAKÉ UTKÁNÍ 3. EXPIVOVARU I+H TEAMU PROTI 5. ŠMOULA TEAMU A HLAVNĚ ZÁPAS PRVNÍHO S DRUHÝM TÝMEM SOUTĚŽE - ČERNÝCH KONÍ vs. RYCHLÝ ŠÍPY LODÍN.

ÁJA HOCHIMINH POUR

NA TÉTO ADRESE MŮŽETE PŘISPÍVAT SVÝMI POSTŘEHY Z LIGOVÝCH I JINÝCH ŠIPKOVÝCH ZÁPASŮ:

ALES.SIPKY@SEZNAM.CZ

Autor: AHP