Hlavní strana FACEBOOK Poháry Hořice

Sezóna 2010/2011 - 15. kolo Ligové soutěže

...

Expivovar I+H team Hořice 1895

podzimní část ligové soutěže družstev zakončil vítězným domácím zápasem nad nevyzpytatelným soupeřem z Velkého Poříčí. Domácí tak splnili roli mírného favorita a díky těžké porážce Černých koní od RŠ Lodín (4-15) a lepšímu scóre (vzájemné zápasy rozhodují o pořadí až po odehrání 30. kola) se posunuli na 2.místo průběžné tabulky za RŠ Lodín a právě před Černé koně z Červeného Kostelce. Sestava domácích Dan Flégl, Jiří Lieser, A.H. Pour, Aleš Myška a Michal Adamec si od začátku budovala náskok (3-1, 6-1, 9-3) který ve 13.hře proměnil Aleš Myška proti tentokrát tápající Aleně Procházkové ve vítězný 10. bod. Domácí poté přidali ještě body 4 zatímco hosté pouhé 2 a tak byla výhra 14-5 na světě.

EXPIVOVAR I+H TEAM HC 1895

vs.

ŠK ŠMOULA VELKÉ POŘÍČÍ : 14-5

Expivovar Babinec team Hořice 1895

v 15. kole zajížděl do Jaroměře k zápasu se Standa na Káru teamem, který bojuje o každý bodík. Po špatném začátku totiž musí dohánět bodové ztráty a tak se od domácích čekalo jedině vítězství, které opravdu přišlo. Za stavu 9-0 se ještě pokusila zavelet k obratu nejnezkušenější (stále je řeč jen a pouze o šipkařských zkušenostech…) z hostujících hráček Linda Malendová (snížila na 9-1), ale hned v následujícím zápase nezvládla roli spasitelky její „mamuša“ Lenka a domácí tak mohli slavit. Ve 13.-15. utkání se dvojice nejostřílenějších hráček Babinec teamu (Renata Vychytilová, Martina Šubrtová ) podílela na korekci výsledku třemi body, což ovšem nestačilo na víc, než na výsledných 15-4 z pohledu domácích. Spolu s výsledkem v SMS zprávě dorazil i krátký komentář k tomuto zápasu, tak cituji: „…parádní zápas se šťastným koncem pro nás. Hrálo se 16x na střed. Ale zábava, paráda. Zavítali k nám i Tsunami, kteří hráli Na rybníčku. Zdraví Standa na Káru a holky z Babince.“

STANDA NA KÁRU TEAM JAROMĚŘ

vs.

EXPIVOVAR BABINEC TEAM HC 1895: 15-4

VE DVOU NEJSLEDOVANĚJŠÍCH ZÁPASECH 15. KOLA JEDNOU USPĚLI HOSTÉ A JEDNOU DOMÁCÍ.

VELMI OSLABENÁ DOMÁCÍ SESTAVA NESTAČILA NA SILNÝ TÝM HOSTŮ. RYCHLÝ ŠÍPY LODÍN V ZÁPASE O 1.MÍSTO ROZDRTILY ČERNĚ KONĚ NA JEJICH TERČI 15-4. VÝVOJ ZÁPASU? 0-6 PRO HOSTY!!! 1-9, 2-9, 3-11, 4-12 A OPĚT SÓLO PRO HOSTY 4-15! JEN RUDA CHMELÍK SNESL PŘÍSNĚJŠÍ MĚŘÍTKO, PROHRÁL POUZE 1-2 S DANEM ZÁRUBOU, ALE SVÝMI TŘEMI BODY BYL PRAKTICKY JEDINÝ, KDO SE DOKÁZAL SE SOUPEŘI VÍTĚZNĚ MĚŘIT. ČTVRTÝ BOD ZA DOMÁCÍ DOKÁZALA PŘIDAT DVOJICE DANIELKOVÁ-JIRÁSEK A TO JE PROTI TAK KVALITNÍMU SOUPEŘI MÁLO. ROZHODNĚ JE TOTO UTKÁNÍ PRO MNE ZKLAMÁNÍM, ČEKAL JSEM TUHÝ BOJ A ODPOR ZE STRANY DOMÁCÍCH.

VE DRUHÉM SLEDOVANÉM ZÁPASE NAOPAK DOMÁCÍ TVRZ UHÁJIL LEXA TEAM RŮŽOVKA, KDYŽ DOKÁZAL PORAZIT DC KUMBURK NOVÁ PAKA 11-8. PŘETAHOVANÁ TRVALA POUZE DO 7.ZÁPASU. VÝVOJ ZÁPASU? 1-0, 2-1, 2-1, 2-2, 4-2, 4-3. POTÉ DOMÁCÍ ODSKOČILI NA 7-3, KOREKCE NA 7-5, ALE OPĚT TŘI BODY PRO LEXU, KTERÉ JIŽ ZNAMENALY VÝHRU (10-5). NÁSLEDNÉ TŘI BODY, PROZMĚNU PRO HOSTY, VŠAK ZNAMENAJÍ JIŽ JEN SNÍŽENÍ NA 10-8, ABY NEJLEPŠÍ HRÁČKA DOMÁCÍCH (HANKA CHMELÍKOVÁ NEZTRATILA ANI BOD) DOKONČILA SVŮJ BODOVÝ PŘÍSUN I V CRICKETU A SE ŠESTI BODY NA KONTĚ TAK PRAKTICKY ZNIČILA HOSTY SAMA.

Z DALŠÍCH UTKÁNÍ NEMÁM ZÁPISY, TAK SE JIM MŮŽEME VĚNOVAT POUZE TELEGRAFICKY.

PIRANĚ Z RYBNÍČKU SI PORADILI DOMA S TÝMEM TSUNAMI BATALION HOŘICE 14-5. JEDINÝ PROBLÉM MĚLI DOMÁCÍ S HRÁČEM HOSTÍ, NEBYLI SI JISTI ZDA JE NA SOUPISCE, ALE PO TELEFONICKÉ KONZULTACI BYLO VŠE VYSVĚTLENO A ZÁPAS PROBĚHL BEZ ZÁVAD.

NA TOMTO MÍSTĚ BYCH RÁD UPOZORNIL KAPITÁNY NA MOŽNÉ KOMPLIKACE SE SOUPISKYMI PRO DRUHOU POLOVINU SOUTĚŽE. HNED VYSVĚTLÍM PROČ. PROTOŽE MOŽNOST PŘESTUPŮ A REGISTRACE NOVÝCH HRÁČŮ KONČÍ V PÁTEK 4.2.2011 V 10 HODIN, NENÍ MOŽNÉ ROZESLAT NOVÉ SOUPISKY DO ZAČÁTKU 16. KOLA SOUTĚŽE. POKUD TEDY ZA NĚKTERÉ DRUŽSTVO NASTOUPÍ NOVÝ HRÁČ A VY SI NEBUDETE JISTI, ZDA MÁ OPRÁVNĚNÍ HRÁT, MŮŽETE MNE TELEFONICKY KONTAKTOVAT (A.H.POUR 723 84 61 62) PRO POTVRZENÍ OPRÁVNĚNÍ. DOPOSUD PŘIJATÉ NOVÉ REGISTRACE BUDOU SOUHRNĚ ZVEŘEJNĚNY NA NAŠICH STRÁNKÁCH JEŠTĚ DO KONCE TÝDNE. NOVÉ POTVRZENÉ SOUPISKY BUDOU VŠEM KAPITÁNŮM ROZESLÁNY V PONDĚLÍ 7.2.2011. DÍKY ZA POCHOPENÍ.

A TEĎ ZPĚT KE ZBÝVAJÍCÍM ZÁPASŮM 15.KOLA. ČERTI Z PEKLA NAD ZDOBNICÍ NESTAČILI NA SK TACL LETOHRAD A PODLEHLI MU 6-13. HOSTÉ SE TÍMTO VÍTĚZSTVÍM SROVNALI BODOVĚ I CELKOVÝM SCÓRE V PRŮBĚŽNÉ TABULCE NA DĚLENÉM 7.-8.MÍSTĚ SE STANDA NA KÁRU TEAMEM. OBA TÝMY ZÍSKALY 14 BODŮ PŘI 7 VÝHRÁCH A 7 PORÁŽKÁCH A STEJNÉ SCÓRE 137-129 ! MÍRNOU VÝHODU MAJÍ ZATÍM HRÁČI SK TACL, PROTOŽE MAJÍ V ZÁDECH DOMÁCÍ VÝHRU Z PRVNÍHO VZÁJEMNÉHO UTKÁNÍ V POMĚRU 10-9.

HRÁČI Z KUKSUKLANU SE PRAVDĚPODOBNĚ JEŠTĚ NEDOKÁZALI VZPAMATOVAT Z TĚSNÉ PORÁŽKY V MINULÉM KOLE (SMOLNĚ PODLEHLI DC KUMBURK 9-10 PO ŠPATNĚ TAKTICKY HRANÉM CRICKETU) A TAK SE BĚLSKÝ GUMY PO VÝHŘE 14-5 VRÁTILY DO BOJE O POSTUPOVOU OSMIČKU. ZATÍM ZAOSTÁVAJÍ SPOLU S DC KUMBURK ZA POSTUPEM JEN 2 BODY, COŽ VZHLEDEM K CELÉ PORCI 15-TI JARNÍCH KOL PRAKTICKY NIC NENÍ.

ÁJA HOCHIMINH POUR

NA TÉTO ADRESE MŮŽETE PŘISPÍVAT SVÝMI POSTŘEHY Z LIGOVÝCH I JINÝCH ŠIPKOVÝCH ZÁPASŮ:

ALES.SIPKY@SEZNAM.CZ

Autor: AHP