Hlavní strana FACEBOOK Poháry Hořice

Sezóna 2010/2011 - 18. a 19. kolo Ligové soutěže - DODATEK

...

Expivovar I+H team Hořice 1895

se v prvních dvou kolech jarní části ligové soutěže utkal postupně s oběma týmy z chvostu tabulky. Zato v dalších dvou kolech nás čekali soupeři z čela tabulky. Čuňata drží čtvrtou příčku a Standa team se příchodem posil posouvá nezadržitelně tabulkou vzhůru. Se soupeřem z Nové Vsi jsme si poradili celkem bez komplikací. Tentokrát jsem zahrál solidně i já (AHP) a tak společně s body od kolegů (Flégl Dan,Lieser Jiří, Pospíšil Martin) to dalo na pohodovou výhru.

To v 19. kole byl zápas infarktovější. Hráli jsme na „Standě“ a jsme rádi za nejtěsnější výhru. V našem týmu se objevila staronová tvář, tak nějak k nám patřící, přesto rok a půl absentující – Ondra Petera. Na tomto zápase jsem osobně nebyl (na horách s dětmama…) a tak hodnocení překopíruji z mailu, který jsem obdržel od naší kapitánky Jitky:

„Ahojky, ještě že jsi nebyl v sobotu v Jaroměři, protože by tě možná kleplo.To byly hry!!! Měla jsem z toho málem infarkt. Přetahování o každý leg, prostě mazec. Ondra (Petera) si hodil dvě binga, Ital (Jiří Syrovátka) bojoval jako lev, ale to zavírání....

No a Jirka (Lieser) s Danem (Flégl) ti prostě hráli super. Ale největší hrdinou byl Ondra - vybojoval 10. bod - ten nejdůležitější. Hele, nervy jsem z toho měla na pochodu, hlavně když jsem viděla, že soupeři hrají famózně. Ale štěstíčko bylo na naší straně. Hurá!!!!!!“

Takže další vítězný skalp si „Standuláci“ k pasu nepřipnou, alespoň ne v tomto kole. A co bude v kole dalším to už nás zajímat nemusí, naše vlasy jsou pevně na svém místě…

18. KOLO EXPIVOVAR I+H TEAM HC 1895

vs.

NOVOVESKÝ ČUŇATA : 13-6

19. KOLO STANDA NA KÁRU RŮŽOVKA

vs.

EXPIVOVAR I+H TEAM HC 1895: 9-10

Expivovar Babinec team Hořice 1895

v 18. kole zajížděl k ob-sousedům v tabulce – na Kuks. Bohužel ani v tomto zápase se nepodařilo vážněji atakovat bájnou hranici deseti bodů, znamenající výhru. Sedm vyhraných zápasů je sice příslibem do dalších let, ale pouze v součtu se třemi vyhranými zápasy v 19. kole proti Lexa teamu by se zrodilo vítězství. Ale hrušky s jablíčky sčítat nelze, tak proto nula bodů na kontě Babince. Nicméně jeden obdiv opět zaslouží – já tam sice bohužel (snad spíše bohudík) nebyl – ale podle „jebáka“, který jsem následně v pondělí obdržel od provozovatelů Expivovaru se, bohužel obsluze nehlášená, oslava několika narozenim velmi povedla. Za tu baterii naivně narafičených „vyprchaných“ litrovek tvrdýho, by se nemusel stydět žádný mančaft…

NA ŽÁDOST DĚVČAT Z BABINCE TEAMU znovu ZVEŘEJŇUJI VÝZVU PRO VŠECHNY „OSAMĚLÉ, OPUŠTĚNÉ, NEZADANÉ, ROZVEDENÉ“, ALE JINAK SPOLEČENSKÉ A PO ZÁBAVĚ TOUŽÍCÍ DÍVKY, ŽENY, DÁMY…ABY ROZŠÍŘILY ŘADY RYZE ŽENSKÉHO ŠIPKAŘSKÉHO TÝMU Z EXPIVOVARU HOŘICE!!! ZÁJEMKYNĚ SE MOHOU DOSTAVIT KAŽDOU STŘEDU OD 18 HODIN NA TRÉNINKY BABSKÉHO TEAMU V ŠIPKOVÉM KLUBU EXPIVOVARU HOŘICE, KDE JIM BUDE VŠE PODROBNĚ VYSVĚTLENO. DĚVČATA PŘEDEM DĚKUJÍ!

18. KOLO Z KUKSUKLAN KUKS

vs.

EXPIVOVAR BABINEC TEAM HC 1895: 12-7

19. KOLO EXPIVOVAR BABINEC TEAM HC 1895

vs.

LEXA TEAM RŮŽOVKA: 3-16

PROBÍRAJÍCE SE VÝSLEDKY 18. A 19. KOLA, JSOU Z HLEDISKA URČITÝCH PŘEKVAPENÍ ZAJÍMAVĚJŠÍ NĚKTERÁ UTKÁNÍ 19. KOLA.

HNED NA PRVNÍM ŘÁDKU NARAZÍME NA SOUBOJ ŠMOULŮ S ČERNÝM KONĚM A OPĚT BODOVÝ PRO ŠMOULY. TI SI V MINULÉM KOLE PŘIVEZLI BODY Z PEKLA, ODKUD SE BODY LEHCE VOZIT NEBUDOU, A NYNÍ SI DOMA PORADILI POMĚRNĚ SNADNO (13-6) S KONĚM. ČUŇATA SE DOMA TRÁPILA, PŘESTO POKOŘILA KUKS 11-8.

V PŘÍMÉM SOUBOJI O 8. PŘÍČKU SI PO DELŠÍ DOBĚ VYCHUTNALI PŘÍCHUŤ VÍTĚZSTVÍ BORCI Z DC KUMBURK, KDYŽ DOMA DOKÁZALI PŘEHRÁT SK TACL LETOHRAD 13-6.

NA ZÁVĚR SI ALESPOŇ TROCHU ZLEPŠÍM NÁLADU (VELMI NERAD PÍŠU O VĚCECH TAK NEPŘÍJEMNÝCH JAKO JSEM BYL NUCEN PSÁT DNES) A RÁD ZVEŘEJNÍM PODĚKOVÁNÍ HRÁČŮM BĚLSKÝCH GUM, KTEŘÍ PO ZRANĚNÍ JARDY SVOBODY BĚHEM LIGOVÉHO UTKÁNÍ UMOŽNILI RYCHLÝM ŠÍPŮM LODÍN ZÁPAS PŘERUŠIT A DOJET SI PRO ČTVRTÉHO HRÁČE, ABY MOHL BÝT ZÁPAS REGULÉRNĚ DOHRÁN. PALEC NAHORU A POTLESK ZA FAIR-PLAY JEDNÁNÍ PRO BĚLSKÉ GUMY. ŠKODA, ŽE Z TOHOTO JEDNÁNÍ SI ZROVNA URČITÍ JEDINCI NEUMĚJÍ VZÍT PŘÍKLAD….

ÁJA HOCHIMINH POUR

NA TÉTO ADRESE MŮŽETE PŘISPÍVAT SVÝMI POSTŘEHY Z LIGOVÝCH I JINÝCH ŠIPKOVÝCH ZÁPASŮ:

ALES.SIPKY@SEZNAM.CZ

Dodatky z dílen kapitánů Rychlých šípů Lodín a Standa na Káru teamu týkajících se zápasů 18. ligového kola, které jsem nedopatřením nezařadil aktuálně. Omlouvám se !

„Čau, tentokrát mě tým asi chtěl šetřit nervy na jindy, protože když jsem se snesl z hor tak už to bylo 9:4 a desátý bod byl na cestě. Ale závěrečný kriket stál opravdu za to. Pospa se rozbláznil a hodil 2x „šišaté“ bingo a za stavu 1:1, kdy Kumburku chyběla jedna 25 a měli náskok cca 40bodů, nastupoval Dan Záruba a musel na středech hodit 100 aby zavřel dvě chybějící 25 a dohnal náskok v bodech. První hodil modrý, druhý také modrý a už to vypadalo černě, když tu jsme začali notovat známý song „červená se, line záře, červená se line záře. ….“, Dan se soustředil a lup – hořelo. Jarda Svoboda, RŠ“

Ahoj Aleši,

píšu ti jen článek k průběhu zápasu: Tento zápas byl pro všechny hráče velkou motivaci vyhrát (jak jinak, jsou to derby). Do tohoto zápasu domácí tým vletěl ohromným úsilím a tak vedl po čtyřech kolech 3-1!!!V tomto momentu se do hospody přiřítilo deset fanoušků z Růžovky (fan club), a v hospodě to bylo jak na fotbale!! V tomto momentu se Standa chytil a vyhrál dvojice a tak stav byl 3-2 pro domácí. Ale domácí se nezlomili a opět zvýšily náskok na 5-2, kde musím vyzdvihnout hráče domácích a to Macsali Julu, který hrál výborně.Mezitím jsme dostali od domácích papáničko a to v podobě výborného TATARAKU. Díky byl výborný!!! Samozřejmě fanouškům se tento vývoj nelíbil a začal nás tahat at začnem hrát a taky se to začalo otáčet ! Když byl stav 6-5 pro domácí tak nastupovali hráči Kopp a Dočekal na sérii 5 zápasu za sebou,kde já jsem věřil,že tento výsledek otočí. A taky se stalo a po pěti zápasech, bylo rozhodnuto , vedli jsme 6-10 !!!!!!

Tímto děkuji hlavně našim fanouškům za podporu a výborného fandění!!!! A taky chci poděkovat domácím, za pohoštění, kde se o nás výborně starali!! A samozřejmě , abych nezapomněl ,všem hráčům ze Standy na káru za vítězství !!!!!!

Zápas skončil 7-12 pro Standu na káru

Autor: AHP