Hlavní strana FACEBOOK Poháry Hořice

Sezóna 2010/2011 - 24. kolo Ligové soutěže

...

Expivovar I+H team Hořice 1895

před sérií domácích zápasů zajížděl k venkovnímu zápasu 24.kola do Pekla nad Zdobnicí. Družstvo Čertů do poloviny zápasu srdnatě vzdorovalo síle hostů. Zejména dvojice domácích borců Jiří Sehnal – Ivo Pavel byla neustálou hrozbou. „Nestárnoucí veterán“ Jirka Sehnal se postaral o 5 bodů svého týmu, když všechny zápasy vyhrál 2-1 na legy! Jediný další sólo bod domácích přidal Ivo Pavel. Hosté se ujali vedení v zápase poprvé po 9. utkání, když svým jediným bodem zlomil zápas Aleš „Picasso“ Myška. Od té chvíle však body přibývaly převážně do kolonky hostí a tak Jiří Lieser, Dan Flégl, Ája Hochiminh Pour, A. P. Myška a Michal „Dědek“ Adamec nakonec vezou výhru v poměru 6-13 !

ČERTI PEKLO

vs.

EXPIVOVAR I+H TEAM HC: 6-13

Expivovar Babinec team Hořice 1895

doma přivítal družstvo DC Kumburk Nová Paka. Hosté v takřka „historické sestavě“ (letití členové tradičního novopackého týmu-Pavel Patočka, Ulrich, Chadima a Kubišta) povolili domácím „borkám“ první bod až za stavu 0-6, kdy vyhrála Martina Šubrtová, aby vzápětí bod druhý přidala Renata Vychytilová. Stejná dvojice hráček pak ještě přidala bod v párech a každá ještě jeden v jednotlivcích. Martina Nosková ani Lenka Malendová v prostředí rušeném neustálými bouracími pracemi žádný bod nepřidaly a tak výsledkem je prohra domácích v poměru 5-14.

EXPIVOVAR BABINEC TEAM HC

vs.

DC KUMBURK NOVÁ PAKA : 5-14

BOJOVNÍCI Z LEXY vs. SMOLAŘI Z KUKSU! TAK BY SE STRUČNĚ DAL CHARAKTERIZOVAT, ČI NADEPSAT ODSTAVEČEK TÝKAJÍCÍ SE ZÁPASU Z RŮŽOVKY JAROMĚŘ. DOMÁCÍ LEXA PO DRTIVÉM NÁSTUPU DO ZÁPASU VEDLA JIŽ 4-1, ABY O SVŮJ NÁSKOK NÁSLEDNĚ PŘIŠLA A PO 12. ZÁPASE TAK BYL STAV UTKÁNÍ NEROZHODNÝ 6-6 A JEŠTĚ 7-7! HOSTÉ OTOČILI UTKÁNÍ V NÁSLEDUJÍCÍCH DVOU ZÁPASECH, ALE ANI VEDENÍ 7-9 JIM NEPOSKYTLO DOST KLIDU PRO POSLEDNÍ KROK K VÍTĚZSTVÍ. JAK JE SKORO JIŽ TRADICÍ, DOMÁCÍ SE ZÁZRAČNĚ PROBRALI A SÉRIÍ 3 BODŮ DOSLOVA UKRADLI HOSTŮM VÝHRU A SAMI SE TAK MOHLI RADOVAT ZE ZISKU BODŮ ZA VÝHRU 10-9, KDYŽ POSLEDNÍ JEDNOTLIVCE I ROZHODUJÍCÍ CRICKET VYHRÁLI 2-1 NA LEGY !

KDYŽ OPORY HOŘÍ …! DALŠÍ MOŽNÝ ÚVOD K ZÁPASU RŠ LODÍN vs. STANDA TEAM RŮŽOVKA. TYTO DVA TÝMY SE „NEMUSÍ“ OD PAMÁTNÉHO INCIDENTU S RUČNÍKEM…A NYNÍ SE HOSTŮM POVEDLA DOKONALÁ POMSTA !!! TAKOVÝ ÚVOD DO ZÁPASU DOMÁCÍ TÝM JEN TĚŽKO PAMATUJE. ČTVEŘICE ŠVORC, PAŠTA, BEK A ŠPRINC SE JIŽ PO 8. UTKÁNÍ NEZADRŽITELNĚ ŘÍTILA DO PROPASTI. HOSTÉ VEDOU 1-7 !!!! SNÍŽENÍ NA 3-8 (JEDINÝM BODEM PETRA PAŠTY V JEDNOTLIVCÍCH!!!) NEVZALO NIC Z TOUHY HOSTŮ PO „NEJBOMBASTIČTĚJŠÍM“ VÝSLEDKU TOHOTO KOLA. DALŠÍ TŘI BODY HOSTŮ PŘES DVOJICI BEK, ŠPRINC ZNAMENAJÍ TOTÁLNÍ KONEC NADĚJÍ DOMÁCÍCH NA OBRAT V ZÁPASE. HOSTÉ TAK MOHOU ZAČÍT SLAVIT VÝHRU V POMĚRU 7-12 !!!

JAK JE DŮLEŽITÉ MÍTI RENDU JIRÁSKA… ČERNÍ KONĚ SE POMĚŘILI S PIRANĚMI Z RYBNÍČKU. JEDINÉ VEDENÍ HOSTŮ V ZÁPASE SE DATUJE PO PRVNÍCH PÁRECH, KDY VEDLI 2-3. DOMÁCÍ PAK SYSTEMATICKY NAVYŠOVALI VEDENÍ AŽ DO STAVU 9-5, ALE HOTOVO NEBYLO! NA 18. ŘÁDKU SVÍTÍ REMÍZA 9-9 A NÁSLEDUJE CRICKET. DVOJICE DOMÁCÍCH VEDENÁ RENDOU JIRÁSKEM - ZTRATIL POUZE 1 BODÍK – (SPOLEČNĚ S PAVLEM VAŇKEM) PŘECE JEN VYBOJUJE NEJTĚSNĚJŠÍ VÝHRU PRO DOMÁCÍ KONĚ!

ZÁPAS O BYTÍ ČI NEBYTÍ, ZÁPAS O NADĚJI… SE HRÁL V LETOHRADĚ. DOMÁCÍ POTŘEBUJÍ KAŽDÝ BOD K NADĚJI NA POSTUP DO FINÁLOVÉ OSMIČKY. BOHUŽEL JE ZTRÁCEJÍ. V ZÁPASE S NOVOVESKÝMI ČUŇATY SE ZLOMILI ZA STAVU 6-6. SILNÁ DVOJICE HOSTŮ – HADAČ , DOLEŽAL – SE POSTARALA O ROZHODUJÍCÍ 4 BODY V ZÁPASECH NA 13.-16. ŘÁDKU ZÁPISU. 6-10!!! DOMÁCÍ PAK JIŽ JEN KORIGOVALI NA KONEČNÝCH 9-10.

DRAMA JEN SE SESTAVENÍM DRUŽSTVA??? ŽÁDNÉ DRAMA NEDOPUSTILY BĚLSKÝ GUMY NA SVÉM TERČI V SOUBOJI S TSUNAMI BATALION HOŘICE. JEDINÝM DRAMATEM SE ZDÁ SESTAVENÍ ČTVEŘICE SCHOPNÉ ODEHRÁT LIGOVÉ UTKÁNÍ V PODÁNÍ TSUNAMI…! PRVNÍ BOD HOSTŮ ZA STAVU 7-0 JE TRISTNÍ. DALŠÍ DVA ZA STAVU 15-1 JSOU ASI ÚSPĚCHEM…NEBERTE TO VE ZLÉM, PROSTĚ BĚLSKÝ GUMY PŘEJELY TSUNAMI 16-3. ÁJA HOCHIMINH POUR

NA TÉTO ADRESE MŮŽETE PŘISPÍVAT SVÝMI POSTŘEHY Z LIGOVÝCH I JINÝCH ŠIPKOVÝCH ZÁPASŮ:[/b]

ALES.SIPKY@SEZNAM.CZ

Autor: AHP